Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin teko

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

20 m2

 Sijainti

Naantali

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.05.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Terassin rakentaminen
Koolaus

Kuvaus

Haluamme rakennuttaa (9m x 2,2m) terassin mökkimme eteen.

Maapohja on kalliota ja päällä osittain salaojasepeliä, osittain humuspitoista maata. Perustukset tulee kallioon kiinnitetyillä ja routaeristetyillä pilareilla (10kpl, korkeudet kallion epätasaisuudesta johtuen n. 50-150cm). Voimme kuitenkin vielä keskustella parhaasta perustamistavasta. Terassin alle tulee suodatinkangas.

Kestopuiseen runkoon tulee 2kpl 48x198 pääpalkkia ja 16kpl 48x148 koolauspuuta.

Terassilaudaksi haluamme A-laatuista Lunawood lämpöpuuta Luna SHP Profix 2 26×140 sileä/höylätty. Terassilaudat asennetaan pituussuunnassa piilokiinnikkeillä. Samaa lautaa tulee myös terassin 2 sivulle (2,2m + 9m) niin että terassilautojen reunat ja perustukset peittyvät lähes maahan asti.

Terassin lyhyelle sivulle tulee terassin levyiset (2,2m) 4-askelmaiset portaat samasta kestopuusta ja Lunawood lämpöpuusta. Portaiden etenemä tulee olla min. 390mm ja nousu max. 130mm. Myös portaiden sivut tulee peittää samalla Lunawood laudalla.

Lisäksi haluaisimme köysikaiteet (2,2m + 9m + portaat) Luna Post 140x140 (höylätty) pystytolpista ja ruskeasta juuttiköydestä, joka kulkee kahdella korkeudella tolppien läpi.

Tarjouksen tulisi sisältää työn lisäksi kaikki terassin tekoon tarvittavat materiaalit. Lisätietoja ja kuvia pyydettäessä. Kiitos!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua