Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin rakentaminen

Hinta 6023,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

35 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

13.07.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Terassin rakentaminen

Kuvaus

Urakkapyynnön kohteena on uuden terassin rakennus. Lisäksi urakkaan kuuluun vanhan terassin (myös perustukset) purkaminen ja jätteiden pois kuljettaminen. Rakennustarvikkeet (lankut, parrut, harkot, ruuvit etc) on suunniteltu hankittaviksi tilaajan toimesta urakoitsijan ohjeiden mukaisesti.

Oheisista kuvista näkyy nykyinen terassi, joka perustksineen on tarkoitus korvata uudella ja lisäksi rakentaa lisää terassia nurmikon suuntaan.

Tilaaja poistaa terassia ympäröivät tuijat. Kokonaisuudessaan uuden terassin koko on noin 35-40m2 (noin 5,5 m x 6,5 m).

Urakka tulee suorittaa mielellään alkukesän ja viimeistään elokuun 2023 aikana. Terassi rakennetaan lämpökäsitellystä tai painekyllästetystä puusta. Ruuveina tulee käyttää ruostumattomia tai haponkestäviä ruuveja. Terassin alle tulee rakentaa uudet perustukset sekä asettaa suodatinkangas.

Terassin alla oleva maa on todennäköisesti savea. Katolta tippuu talvisin lunta joten perustusten ja terassin on oltava kestävät.

Terassiin tulee talon ulkonurkan puolelle ja eteen rakentaa aita, joka talon ulkonurkan puolella on näköesteenä noin 180 cm korkea ja madaltuu terassin etupuolta kohti tultaessa. Talon nurkalla oleva sadevesikaivo on otettava huomioon terassin rakenteissa ja "istutettava" tarvittaessa terassin sisään. Terassi tulee lähelle talon seinää, mutta sitä ei kiinnitetä seinään vaan terassin ja seinän väliin tulee jättää noin 4-5 cm rako ilmanvaihtokanavien vuoksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua