Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin puukaide

Hinta 2144,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

16.04.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pihan huolto
Julkisivuremontti

Kuvaus

Terassimme yhdellä laidalla on jyrkkä mäki, ja siksi siihen tarvittaisiin turvallisuussyistä kaide, joka on tukevasti kiinnitetty. Kuvissa terassin mitat, mutta valitun urakoitsija kannattaa tietenkin tarkastusmitata. Arviolta kaidetta tulisi n. 12,8 metriä (plus porttipäädyt) Kaiteen malli olisi sama kuin esim. etuoven terassillamme on käytetty. (Valkoinen lauta: 2 cm x 9,5 cm paksuista "karheaa puuta" peittävällä maalilla. Musta lauta: 2,5 cm x 9,1 cm paksuinen, sileä pinta, läpikuultavalla maalilla. Valkoinen tolppalauta: 4,7 cm x 7,3 paksuinen, sileähkö, peittävä maali.) Kaiteen korkeus olisi varmaankin hyvä n. 100 cm.

Viimeistelyksi toivoisimme myös portin terassin päähän. Samoin vastavanlainen portti talon toiselle kulmalle "pienen käytän päähän" (Siitä myös kuva liitteenä.) Avausmekanismin pitäisi olla melko siro etenkin juuri tuota kapean käytävän porttia ajatellen, että siitä mahtuu vielä kulkemaankin.

Koska terassikausi on jo alkamaisillaan, arvostamme nopeaa toteutusta. Tähän lomakkeeseen merkkaamani aloituspäivämäärä vain esimerkinomaisesti, mutta mieluusti siis aloitus mahdollisimman pian. Saisimmeko tarjoukseen erilteltynä materiaalien hinnat ja työn osuuden. Myös eriteltynä, jos kaide valmiiksi maalattu ja erikseen, jos maalaus jäisi meidän hoidettavaksemme.)


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua