Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassin laajennus/uusiminen ja valkokatteen rakentaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Erillistalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

38

 Remontin toteutus

07.11.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Halutaan laajentaa nykyistä terassia kahdella lisäosalla. Toinen lisäosa on 3,5 m X 3,5m ja toinen lisäosa n. 1 X 4 m. Oheisessa pohjapiirustuksessa isompi alue on olohuoneen ikkunan edessä oleva alue ja pienempi alue varastorakennuksen vieressä oleva alue, jossa ei nyt ole ollut laudoitusta. Molemmista alueista myös valokuva.
Jo olemassa olevan terassin laudoitus puretaan ja vaihdetaan komposiittiin, tarvittaessa tukirakenteita vahvistetaan.
Rakennettavan terassin lisäosan (3,5 x 3,5m2) päälle rakennetaan <10 m2 valokate. Valokatteen materiaalina on polykarbonaatista valmistettu Icopalin Valokate Fastlock Uni. Valokatetta ei kiinnitetä talon rakenteisiin, joten tarvitaan sellaiset tukirakenteet, että se kestää talvella myös lumen paino. Talon seinästä puoli metriä lähempänä ruuvipaalujen käyttö ei ole sallittua, muuten käyttö on sallittu. Tontti on savipohjainen tasamaa.
Lupapisteestä olemme saaneet valokatteen rakentamiseen seuraavanlaisen ohjeistuksen:
Kyseinen pieni katettu osa ei edellytä rakennusvalvonnan lupaa. Tavanomaisen pientalon oleskeluterassin kattaminen vapautetaan luvanvaraisuudesta seuraavilla ehdoilla: Noudatetaan Vantaan kaupungin rakennusjärjestyksen IV luvun soveltuvin osin. Omakotitalot <15 m2 ja rivitalot <10 m2:
1. Lisätkää hankkeen edellyttämän suunnittelijan ja rakentamisvaiheen vastuuhenkilön yhteys- ja pätevyystiedot.
2. Rakennussuunnitelmat : asema-,pohja-, leikkaus- ja julkisivupiirustus.
3. Dokumentit voitte lisätä tähän neuvontapyyntöön.
Kun dokumentit ja tiedot on lisätty, niin voitte ryhtyä toimenpiteeseen.
Joten tarvitaan henkilö, jolla on riittävä pätevyys valokatteen rakentamiseen, sekä mahdollisesti jo kokemusta toimenpideilmoitukseen liitettävistä dokumenteista.
Tarjous pyydetään niin, että ja materiaali on eritelty. Kun selviää millä tavalla katettavan terassin osuus rakennetaan, materiaalit voidaan hankkia myös itse. Vanhan terassin purkaminen voidaan tehdä itse, mutta sen voi myös lisätä tarjoukseen erillisenä, mikäli se sisältää vanhojen lautojen poiskuljetuksen. Töiden toivotaan alkavan heti, kun materiaalit on hankittu, kuitenkin vielä tämän syksyn aikana.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua