Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Teknisen tilan vesieristys, lattian korotus ja huonejaon muutos

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Naantali

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

03.06.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Lämpimän varaston/ teknisen tilan vesieristys lämminvesivaraajan ja paisuntasäiliön alle. Tähän on mietitty jonkunlaista "kaukalomaista" vesieristysratkaisua, koska huonetila muuten on ajatuksissa ottaa muuhun asuinkäyttöön. Varaaja ja paisuntasäiliö on nyt siirretty tilapäisesti ko. tilassa sivummalle, että vesieristyshommaa pääsisi tekemään. Vesivaraaja on ollut teknisen tilan oikeassa nurkassa, mutta "kaukalo" voisi kattaa koko takaseinän pituuden (kuva nykytilasta). Itse vesivaraajan jalkojen alle olisi tarpeen saada jonkinlaiset korokekappaleet n. 10 cm, jotta varaaja olisi jatkossa korotetun lattian tasolla (kts. alla). Tilaan on käynti ulkoa ja nykyinen umpinainen ulkoovi tulee lattian korotuksen jälkeen vaihtaa ikkunalliseen oveen (nykyinen oven korkeus 220 cm muuttuu 210 cm korkeaksi).

Kolmen pienen huonetilan muuttaminen kahdeksi huonetilaksi. Tähän liitty kahden kevytrakenteisen väliseinän purku ja yhden uuden väliseinän rakentaminen, uusien oviaukkojen teko ko. kahteen huoneeseen ja lattian tasoerojen korjaus samalle tasolle (nyt varastotilana olevan tilan lattian korotus n. 10 cm, esim. koolaamalla). Myös sisäkatot on tarpeen huonejakoja muutettaessa yhtenäistää.

Uusiin huoneisiin olisi tarvetta tehdä myös sähkötöitä (mm. lisää pistorasioita/ muuttaa olemassa olevien pistorasioiden paikkoja).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua