Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Täydellinen huoneistoremontti 78m²

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

78 m2

 Sijainti

Kotka

 Rakennuksen ikä

43

 Remontin toteutus

23.03.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Täydellinen huoneistoremontti 78m² kokoiseen yksitasoiseen rivitalokolmioon. Huoneisto on alkuperäisessä 70- lukulaisessa kunnossa.
Purkutöinä kaikki lattiapinnat, keittiön kaapistot, makuuhuoneen komerot, kylpyhuoneen vanhat muovimattopinnat seinistä ja lattiasta, saunan panelointi ja lauteet, vessan muovimatto, yksi väliseinä ja vanhat väliovet karmeineen. Osa töistä todennäköisesti asbestipurkuna. Kartoitusta ei ole vielä tehty, mutta naapurista on ainakin laatoituksen osalta löydetty asbestia.
Kahden oviaukon sulkeminen. Kylpyhuoneeseen uudet vesieristeet (taloyhtiö), laatoituksen, katon panelointi, valaistus, saunan lauteet,panelointi ja kiuas. Vesipisteet pintavetoina, kuten nytkin, suihkulle, käsienpesualtaalle sekä pesukoneen liitännälle. Yhden lattiakaivon lisäys n. puolentoista metrin päähän nykyisestä (saattaa mennä linja juuri oikeista paikkaa jolloin liityntä onnistuisi suoraan alaspäin).
Kaikkien katto- ja seinäpintojen maalaus.
Uudet väliovet karmeineen (4kpl). Lattiassa on kaltevuutta, joten lattian tasoitus ennen vinyylilankun asennusta. Keittiöön uudet kaapistot, laatat, koneet ym. Todennäköisesti pari uutta sähköpistettä ja koko asunnon pistorasioiden sekä valokatkaisijoiden kansien vaihdot. Keittiössä vesipisteet sekä uunin ja liesituulettimet paikat pysyvät samalla seinällä, kun nytkin ja suurinpiirtein samoilla kohdilla, mutta kaappijaon ja leveämmän lieden takia heittoja saattaa tulla senttejä sinne tänne.
Materiaaleina perustasoa, ei halvinta mahdollista mutta keskitasoa ja keskitasoa edullisempaa.
Remontilla ei hengenhätää, mutta kesällä olisi jo kiva siellä asustaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua