Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiöurakka: Sadevesikourujen ja syöksytorvien uusiminen

Hinta 5770,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

1974

 Remontin toteutus

20.11.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Rännien asennus

Kuvaus

Kyseessä taloyhtiöön kuuluvien kahden, kaksikerroksisen asuinrakennuksen sadevesikourujen ja syöksytorvien uusiminen. Yhden kattolappeen pituus on 35,5 m, joten yhteensä sadevesikouruilla on pituutta 142 m. Vesikaton kokonaisala per lape on noin 236 m2. Kattojen kaltevuus on 1:3. Liitteenä kuvia rakennuksista.

Nykyiset vaakavesikourut ovat ns. ”saumattomat” 5 tuuman vesikourut, joissa rakennusten pituudesta johtuen on kaksi jatkoliitosta/sivu. Syöksytorvet ovat kooltaan n. 100 mm ja putkia on kaksi kappaletta per rakennuksen sivu. Jatkoskohdissa on ja on ollut vuotoja, joten uusissa kouruissa ei tulisi olla vastaavia vuotoherkkiä jatkokohtia. Nykyisten syöksytorvien kohdalla on sadevesikaivot, joten lähtökohtaisesti uusien syöksytorvien tulisi olla samoilla kohdin ja mahdollisesti lisättävä syöksytorvi per sivu ehdotetaan lisättäväksi näiden välille. Tarjouksessa syöksytorvien määrä ja sijainnit voidaan kuitenkin määritellä toisinkin. Uusien kourujen ja syöksytorvien tulee olla väriltään tumman ruskeat.

Urakkaan sisältyy myös alaräystäiden otsalautojen kunnon ja kiinnityksen tarkistaminen ja tarvittaessa uusiminen. Sekä nykyiset että mahdolliset uudet otsalaudat tulee käsitellä ennen kourujen asennusta peittävällä puunsuojalla (taloyhtiö ilmoittaa sävyn).

Tarjoukseen tulee sisältyä myös vanhojen kourujen ja syöksytorvien poisvienti.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua