Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Taloyhtiöremontin jälkeisiä korjauksia

Hinta 290,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

00350 Helsinki, Finland

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

20.03.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Pienet asennustyöt

Kuvaus

Taloyhtiössä suoritettiin sähköremontti jossa asunnosta hajosi joitakin laatoituksia ja listotuksia. Näitä ei ole saatu korjattua sähköurakoitsijan toimesta, joten haen urakoitsijaa joka voisi käydä korjaamassa nämä. Tarkempi kuvaus korjauksista alla:

1. Keittiön lattialaatoista irronnut ja kadonnut noin 10x10cm palanen remontin yhteydessä. Tämä pitää leikata isosta laatasta (saatavilla), kiinnittää ja saumata
2. Keittiön välitilan laatta haljennut, tämä on korjattu sähkömiesten toimesta erittäin epäsiististi. Ainakin saumaus pitää siistiä.
3. Työpöytätason päässä (hellan vieressä) oleva alumiiniprofiililista on vääntynyt irti paikoiltaan kun hellaa on siirrelty varomattomasti. Lista pitää kiinnittää takaisin (silikonia ja ruuvit).
4. Liesituulettimen vierestä seinältä poistettu sähkömiesten toimesta pieni hylly. Jäljelle jääneet ruuvinreiät voisi siistiä pois näkyvistä (kittiä, valkoista maalia).
5. Lisätyönä suihkukulman ja kylpyhuoneen laatoituksen välissä olevat silikonit pitää vaihtaa koska selvästi silikonin homeenestoaine alkaa olemaan mennyttä ja silikonit tummuneet paikoitellen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua