Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäremontti (mm. väliseinän ja sisäoven siirto, lattian laminaatin asennus, liukuovien purku)

Hinta 2000,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

35 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

14.12.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattian asennustyöt

Kuvaus

1) Maalaustarve: olohuoneen kahden seinän uudelleen maalaus (toinen seinä n. 4,7 m pitkä yhtenäinen seinä ja toisen täyttävät kaksi ikkunaa ja takaovi, alla olevassa kuvassa ruskeat seinät). Seinät on maalattu Decos Oy:n Tierrafino-efektimaalilla ja tarkoitus olisi maalata seinä ”normaalilla” maalilla. Alla kuva olohuoneesta.

2) Alakerrassa olohuoneen ja makuuhuoneen välisessä väliseinässä olevan sisäoven siirto mahdollisimman lähelle nurkkaa (oikealle) ja vanhan oviaukon peittäminen. Makuuhuoneen puolella seinässä on sähköpistokkeita, valokatkaisija ja termostaatti, joiden osalta en ole ihan varma joutuuko niitä siirtämään vai mahtuvatko oven karmin vieressä olevat jäämään entisille paikoilleen (vaikuttaako oven valinta asiaan?). Mutta siis jos eivät mahdu, niin ne tulisi siirtää vähän keskemmälle seinää.
Alla ensimmäisessä kuvassa näkyy siirrettävä ovi/oviaukko olohuoneen puolelta. Toisessa kuvassa sama seinä ja oviaukko makuuhuoneen puolelta, jossa näkyy myös sähköpistokkeet yms. Seinämateriaali on gyproc-levyä.

3) Yläkerrassa
- Lattian pinnoittaminen uudella laminaatilla, n. 35 m2 (2 makuuhuonetta ja 2 vaatehuonetta). Nykyisin lattiassa on vanha laminaatti, jonka pois ottamisesta/alle jättämisestä kuulen mielelläni näkemyksen remontin toteuttajalta.
- Kahden makuuhuoneen välisen väliseinän osittainen siirto, pohjakuvaan merkitty punaisella värillä uuden seinän paikka ja katkoviivalla poistettava vanhan väliseinän osa. Väliseinä on kevyt lattiamateriaalin päälle rakennettu seinä. Tarkoituksena laajentaa makuuhuonetta ja tehdä pienemmäksi jäävästä työtila.
- Kuvassa alempana olevan makuuhuoneen koko pitkälle sivulle on asennettu liukuovet, joista puolet tulisi purkaa (pohjakuvaan sinisellä merkitty osuus).
- Olen myös miettinyt mahdollisuutta tehdä esim. lasitiilistä tai muusta sopivasta materiaalista pieni ”ikkuna” alemman pienen työhuoneen ja portaikon väliseen väliseinään, koska ulkoikkuna jää isomman makuuhuoneen puolelle (merkitty pohjakuvaan keltaisella).
Väliseinämateriaalit ovat gyproc-levyä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua