Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäparvekkeen suunnittelu

Hinta 1300,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

7 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

22.06.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Suunnittelutyöt
Rakennuttaminen ja projektijohto

Kuvaus

Etsitään SUUNNITTELIJAA n. 1-2 pv työhön suunnittelmaan sisäparven & laskemaan kantavuuden yms. RAKENTAJA tarvitaan jahka suunnitelma on tehty.

Olemme ostaneet v. 2009 rakennetun kaksikerroksisen paritalon, jossa on n 5,5m korkea olohuone - ts. olohuoneen päälle ei ole rakennettu toista kerrosta. Olemme tilanneet tähän 5,5m korkean kirjahyllyn, jonka ympärille haluamme parvekkeen. Kirjahyllyn muotoa voidaan vielä muuttaa, jolloin siihen voidaan lisätä esim. tukirakenteita tätä parvea varten.

Meillä on n. 17m^2 rakennusoikeutta jäljellä, josta voisimme käyttää osan pienen parven / ylätasanteen rakentamiseen olohuoneen yläpuolella. Sisäänkäynti parvelle tapahtuisi yläkerran portaikon eteiseen on rakennetun (pois otettavan) säleikön kautta.

Toiveena on nyt poistaa säleikkö ja rakentaa n. 6m^2 kokoinen parvi, josta pääsisi käsiksi kirjahyllyn yläosaan ja jonne voisi laittaa yhden lepotuolin lukemista varten.

Tätä parvea ympäröisi n. 120cm korkea lasikaide, joka estää pienten lasten alastippumisen.
Parven pohjaratkaisuna voisi olla esimerkiksi vaaleaa saarnia tai lasia. Tämän parven rakentaminen tapahtuisi samoihin aikoihin erikseen tilattavan kirjahyllyn kanssa.

Parven leveys on 360cm (koko seinä) ja suurelta osin n. 100cm syvä seinästä (sisältäen kirjahyllyn, joka ei välttämättä ole integroituna parveen).

Säleikön alareuna on n. 3m korkeudella, josta huonekorkeus jatkuu vielä n. 2,5m.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua