Sisämaalaus rivitalokoti Espoossa 245 m2

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 245 m2
Remontti toteutettiin 16.10.2019
Kategoria Sisämaalaus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Kyse on 245 m2 rivitalokodin sisäseinien ja katon maalauksesta. Kaikki maalattavat pinnat ovat kuivia. Maalaus pitäisi ensin tehdä alakertaan, jolloin ainakin kolmen huoneen seinät ja katto tulisi saada tehtyä loppuun viim pe 25.10., jonka jälkeen muutamme osan tavaroista sisään alakertaan. Maalausaika alakerralle olisi 16.10-25.10. Emme ole itse muuttamassa taloon silloin vielä, vaan vain osa tavaroista tuodaan alakertaan.
Tuona aikana yläkerrassa tehdään kylpyhuoneen asbestipurku myös jo valitun firman toimesta , mutta asunnossa voisi silti asua alakerrassa. 28.10.-1.11., jona aikana asunnossa ei voi tehdä mitään, koska silloin hiotaan ja lakataan parketti yläkerrassa.
Maalausurakka jatkuu yläkerrassa 2.11.-10.11.joka todennäköisesti maalataan kokonaan: 3 makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila ja keittiö. Tuon ajankin jälkeen maalausta voi jatkaa, kunhan makuuhuoneet on ensin tehty 2.11.-10.11., koska yläkerran makuuhuoneitten yhteydessä tehdään Wc- ja kylpyhuoneremontit. Jos aikataulut menevät nappiin, kaikki pitäisi olla valmista joulukuun alkuun mennessä.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa