Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisämaalaus rivitalokoti Espoossa 245 m2

Hinta 5854,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

245 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

16.10.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Kyse on 245 m2 rivitalokodin sisäseinien ja katon maalauksesta. Kaikki maalattavat pinnat ovat kuivia. Maalaus pitäisi ensin tehdä alakertaan, jolloin ainakin kolmen huoneen seinät ja katto tulisi saada tehtyä loppuun viim pe 25.10., jonka jälkeen muutamme osan tavaroista sisään alakertaan. Maalausaika alakerralle olisi 16.10-25.10. Emme ole itse muuttamassa taloon silloin vielä, vaan vain osa tavaroista tuodaan alakertaan.
Tuona aikana yläkerrassa tehdään kylpyhuoneen asbestipurku myös jo valitun firman toimesta , mutta asunnossa voisi silti asua alakerrassa. 28.10.-1.11., jona aikana asunnossa ei voi tehdä mitään, koska silloin hiotaan ja lakataan parketti yläkerrassa.
Maalausurakka jatkuu yläkerrassa 2.11.-10.11.joka todennäköisesti maalataan kokonaan: 3 makuuhuonetta, olohuone, ruokailutila ja keittiö. Tuon ajankin jälkeen maalausta voi jatkaa, kunhan makuuhuoneet on ensin tehty 2.11.-10.11., koska yläkerran makuuhuoneitten yhteydessä tehdään Wc- ja kylpyhuoneremontit. Jos aikataulut menevät nappiin, kaikki pitäisi olla valmista joulukuun alkuun mennessä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua