Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sisäkaton ylitasoitus ja maalaus

Hinta 2075,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

38 m2

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

1989

 Remontin toteutus

27.02.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisäseinän tasoitus
Sisäkaton maalaus
Sisäkaton hionta

Kuvaus

Asunnon eteinen, olohuone ja keittiö ovat yhtä tilaa (n. 38 neliötä), jonka sisäkatto kaipaa uudelleenkäsittelyä ja paikkausta kevyen väliseinän, olemassaolevan valaistuksen sekä verholaudoituksen purkamisen jälkeen. Eteisen ja olohuoneen alueella katto on hieman röpelöpintaista ja keittiössä sileää. Purettavan seinän sekä verholaudoituksen kohdalla katto on käsittelemätöntä. Katto tulisi paikata yhtenäiseksi, mahdollisesti kokonaan sileäpintaiseksi, sekä maalata. Urakoitsijan ehdotukset otetaan mielellään vastaan sen suhteen, miten katosta saisi pienimmällä vaivalla siistin näköisen.

Väliseinää ja verholaudoitusta ei ole vielä purettu, joten nekin on mahdollista sisällyttää urakkaan, mutta se ei ole pakollista. Asunnossa tehdään myös muuta pintaremonttia, joten hyvälle urakoitsijalle voisi olla myöhemmin muitakin hommia.

Urakka voidaan toteuttaa tuntityönä, mutta mielelläni kuulisin jonkinlaisen hintahaitarin sille. Remontille ei ole tiukkaa aikataulua, aloitus vuoden 2024 alkupuolella. Asunnossa ei asuta remontin aikana ja sinne on mahdollista päästä kulkemaan joustavasti.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua