Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

SISÄKATON MAALAUS - lisäoptiona seinämaalausta ja lattialistojen asennus.

Hinta 1662,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

90 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

35

 Remontin toteutus

12.11.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Sisämaalaus

Kuvaus

1. Ensisijainen urakka

Remontti kattaa sisäkaton maalauksen sekä portaikon seinien maalauksen rivitalon yläkerrassa. Katot ja portaikon seinäpinnat on valmiiksi paikattu, tasoitettu ja puhdistettu. Lattian ym. suojaus tapahtuu myös omistajan toimesta suojapaperein ennen urakkaa.

Lattiat ovat suurelta osin tyhjät (kuvissa kalusteita). Kattovalaisimet on poistettu.

Maalattava osa katosta kattaa oheisessa kuvassa punaisella kuvatun alueen. Kyseessä on siis yläkerran tuulikaapin, eteisen, keittiön, olohuoneen ja takkahuoneen sekä portaikon sisäkatot. Huonekorkeus on jäljempänä kerrottuja poikkeuksia lukuun ottamatta n. 2,6m.

Keittiön kaapistot ylettävät katon rajaan saakka, mutta kaapistojen ylälistat on irroitettavat ja maalaus tulee niiden taakse seinään saakka (jotta katto on maalattu ilman näkyviin jäävää rajaa, ja mikäli tulevaisuudessa keittiöremontissa katto tulisi seinän läheltäkin kokonaan näkyviin.)

Keittössä on kaksi kattoikkunaan johtavaa "valokuilua", joiden seinien maalaus kuuluu urakkaan.

Katto on lastu- tms. rakennelevyä, jonka päälle on ruiskutettu kevyt rappaus (ei kovin karhea ja aiemmin valkoisella maaluttu). Omistaja on maalannut telalla onnistuneesti makuuhuoneet.

Lisäksi urakkaan kuuluu portaikon seinien maalaus. Portaikko on aivan korkeimmillaan, alaosasta, 4,85m korkea ja 0,8m leveä.

Maaleina käytetään:

Katto: Tikkurila Siro Himmeä valkoinen
Portaikon seinät: Tikkurila Harmony valkoinen (Paperi sävy)
Omistaja hankkii maalit urakoitsijan ilmoittaman määrän mukaan. Maalausvälineet tulevat urakoitsijalta.

Maalauksen tulee olla sellainen, että esim. telan jälkiä tai muita poikkeamia ei näy (katon rakenteessa olevat pienet pinnan poikkeamat poislukien). Olohuone on valoisa ja kattopinta-ala melko suuri ja tasainen väri/maalaus on tärkeää.

2. Lisäoptio A
Edellä mainitun urakan lisäksi urakoitsija VOI HALUTESSAAN tarjota, ERIKSEEN hinnoiteltuina lisäoptioina, myös saman merkityn pinta-alan osalta seinien maalausta. Seinämaaleina käytetään Tikkurila Harmony maaleja. Takkapintaan Tikkurilan lämpöä kestävää maalia.

3. Lisäoptio B
Lisäksi ERIKSEEN voi edelleen tarjota lisäoptiona lattialistojen mitoitusta, katkaisua ja siistiä asennusta, (mistä laitamme myös erillisen tarjouspyynnön) Lattialistat tulevat koko huoneiston ns. asuinhuonetiloihin (Yläkerrassa 3 makuuhuonetta, eteinen, olohuone, takkahuone, sekä alakerrasta "arkiolohuone"). Ostaja hankkii listat (Malliltaan yksinkertaiset, korkeus 5-7 cm ja todennäköisesti valkoiseksi maalattua mäntyä).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua