Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Silikonisaumat ja suihkuseinän kiinnitys

Hinta 384,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

12 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

2013

 Remontin toteutus

30.04.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Silikonisaumojen vaihto
Silikonisaumojen uudistus

Kuvaus

Keittiön silikonisaumojen vaihto, sisältää sekä tason ja seinän välin että tasolta ylösnousut keittiökaappeihin asti. Saumojen yhteen laskettu pituus noin 550 cm.

Saunan silikonisaumojen vaihto. Sisältää sekä lattian ja seinänväliset sekä pienet nousut kulmissa seinälaudoitukseen asti. Saumojen yhteenlaskettu pituus noin 730 cm.

Kylpyhuonenurkkauksen saumat lattian ja seinän välistä sekä nurkan nousun kattoon asti. Sekä suihkunurkkauksen suihkuseinästä jatkuva sauma, joka menee pöntön ja allaskaapin takana/alla toiseen nurkkaan asti. Lisäksi lavuaaritason ja seinän välinen silikonisauma. Yhteispituus noin 670 cm.

Suihkuseinän uudelleen kiinnitys seinäkaakeleita vasten. Suihkuseinän toisessa päässä on varsi, joka on teleskoopin omaisesti lattiaa ja kattoa vasten. Sitten seinäkaakeleita vasten oleva lasiseinän toisessa päässä on metallinen / muovinen juttu, joka näyttäisi olevan kiinni jonkinlaisella pehmeällä ja joustavalla ehkä silikonin tapaisella, joka hieman alhaalta repsottaa. Tämän voisi kiinnittää uudestaan kunnolla.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua