Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Seinänpurku

Hinta 740,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

23 m2

 Sijainti

Porvoo

 Rakennuksen ikä

1969

 Remontin toteutus

21.08.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Rakenteiden purkaminen
Asbestipurkutyöt

Kuvaus

Tarve olisi purkaa vanha komero/VH v. 1969 valmistunneesta kerrostalosta 3. krs. Luvat on jo saatu ja lausunto että seinät ovat kevytrakenteisia sekä absestitesti tehty. Toimitan dokumentit jos hommiin päästään. Aloittaa voi heti.

Eteisenpuolen seinän pituus on 104cm, makuuhuoneen 147cm. molemmat betonia tai vastaavaa materiaalia, Komerossa oleva ilmanvaihtokanava jäisi paikoilleen, venttiilin puoli uudessa väliseinässä olisi mkh.

Optiona tai saa jättää tarjoukseen myös: uuden väliseinän* rakentamisesta 3.8m väliselle matkalle ja seinään tulisi 9x20* kaarmin lisäksi upotus makuuhuoneen puolelle eteisen tilaan että saisi upotetut vaatekaapit. Materiaalit eivät ole hankittuna. Kaarmin koko sekä väliseinän tarkka kohta varmistuisi vasta kun seinät ovat kaadettu. (riipunee kaappien koosta).

Makuuhuoneen puolella olisi tarkoitus tasoittaa yksi seinä tapettia varten. en osaa tarkkaa mittaa/kokoa sanoa vielä ennen kun seinän tarkka sijainti on määritelty.

Sähkötöille tarvetta jos ja kun uutta väliseinää tehdään, muitakin kohteita on, 2x kattovalaisimen muutosta, Uusvanhan uunin kytkeminen, Jääkaapin takana olevan jakorasian vaihto jotta jääkaappi menisi syvemälle, mielipiteitä otetaan vastaan onko mahdollista jälkinmäiseen ja komeron valojohto vaihto pistorasiaksi uuteen väliseinään.

Sähköt alkuperäiset, sulakkeita 2x10A,1x16A,1x20A, sähköremontti tulossa aikavälillä X, mutta mitään suurta en haluaisi ryhtyä tekemään.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua