Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Seinän tasoitus ja maalaus

Hinta 4194,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

85 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

39

 Remontin toteutus

11.03.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Haluaisimme seinien tasoituksen ja maalauksen juuri ostamaamme ja vielä tyhjänä olevaan asuntoon. Maalaamisen jälkeen toinen yritys jatkaa remonttia parketin hionnalla ja lakkaamisella. Olisimme voineet harkita maalaamista itse, mutta muutamalla seinällä on epätasaisuuksia, joita emme osaa itse tasoittaa. Olemme irrottaneet listat, jotka oli liimattu rapattuun seinään niin tiukasti, että myös niiden tausta kaipaa pientä tasoitusta. Olemme suunnitelleet jatkossa pikakiinnityksellä olevia listoja ja tästä saa toki antaa suosituksia vaikka se ei urakkaan kuulukaan.

Liitteenä on huoneiston (98 m2) pohjapiirustus, johon olen numeroinut maalattavat seinät. Maalaustarve on olohuoneessa ja kolmessa makuuhuoneessa. Talo on rakennettu 1980 ja seinät ovat käsittääksemme betonia ja kipsilevyä. Olemme siirtäneet pohjapiirustuksessa näkyvät kaksi kaappia ja liukuoven niin, että niiden taakse pääsee maalaamaan. Toisen kaapin takaa paljastui pieni pätkä vanhaa maalaamatonta tapettia, jonka voimme myös poistaa. Emme ole ihan vielä yksimielisiä värisävystä, mutta meille sopii suurinpiirtein samanlainen valkoisen sävy kun asunnossa nytkin on.

Laittaisin liitteeksi kuvan kustakin seinästä, mutta urakkamaailma näyttää rajoittavan liitteiden määrän kymmeneen. Loput kuvat löytyvät osoitteesta https://lindi.iki.fi/lindi/maalausremontti-2019/

Parketin hiontaa varten irrotimme liimatut MDF-listat myös keittiöstä. Emme haluaisi maalauttaa keittiötä sillä sen seinät ovat suorat ja se on maalattu tummiin keittiökalusteisiin sopivalla ruskealla sävyllä. Listoja irrottaessa seinästä irtosi kuitenkin pieniä paloja, jotka olisi hyvä tasoittaa ainakin jotenkin ennen uusien listojen asentamista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua