Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Saunan pesuhuone ja wc vanhassa puutalossa, töiden kuvaus tekstissä

Hinta 4800,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Nastola

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.04.2015

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti
Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Etsimme Nastola Villähde –seudulta tai lyhyen matkan päästä Villähteeltä jo useamman vuoden toiminutta remonttifirmaa, jossa löytyisi halukkuuden lisäksi riittävä tietotaito toteuttaa remontti onnistuneesti vanhassa puutalossa Villähteellä. Kertokaa aluksi tuntipalkkionne kaikkine firman kuluineen ja veroineen, mitä tekisi hintaa/tunti. Kutsumme tarjousten perusteella tutustumaan kohteeseen ja antamaan tarkemman urakkatarjouksen. Remontti tulee olla valmis elokuun loppuun mennessä. Alustavia ei sitovia tarjouksia, pyydämme maaliskuun 15. päivään mennessä.

Etsimme firmaa, jonka kaikki meillä käyvät työntekijät olisivat ammattitaitoisia, tehtävänsä oikein suorittavia luotettavia suomalaisia ammattimiehiä – koskee myös mahdollisia firman aliurakoitsijoita. Laitamme kirjalliseen sopimukseen, että firma kantaa vastuun myös mahdollisten aliurakoitsijoittensa töistä. (Meillä on jo tehty remonttia ja mm. tilasimme ammattimiehen, joka lähetti pojan, joka teki sähköasennuksensa väärin – pistorasia ei toiminutkaan ja pakasteemme sulivat. )

Remonttifirmassa tulisi hoitua niin putki-, sähkö- laatoitus- kuin jonkin verran ehkä puutöitäkin. Mikäli firma käyttää aliurakoitsijoita, on näiden myös täytettävä asettamamme kriteerit. Laadimme kirjallisen yksityiskohtaisen sopimuksen. Tarkastajan hankimme ulkopuolelta ja remontti maksetaan pääosin vasta remontin valmistuttua.
Remontissa tulee asentaa saunan pesutilaan suihkukaappi, pyykinpesukone, boileri ja lavuaari johtotöineen. Mainitut laitteet hankimme itse. Myös jonkinlaista löylynurkkausta on suunnitelmissa lähinnä vain lämmittelyä ja suihkun jälkeistä kuivattelua varten ja sinne jonkinlainen istuin lattiatasoon pienen jalkakorokkeen kera – oltava helppo pääsy istumaan ja nousemaan + vähän sähköä kuluttava toimiva Led-valaistus. Lattian kaadot on tarkistettava vielä.

Lisäksi on suunniteltu vaihtaa pienen sisäwc:n kaapit ja lavuaari, asentaa sinne sähkölämmitteiset pyyhekuivaimet, asentaa uuden peilikaapin valaistus + lisäpistorasiat ja laatoittaa, mitä puurakenteisessa wc:ssä voidaan turvallisesti laatoittaa.

Myös jotain pientä pistorasioiden vaihtoa yms. muualla talossa voi tulla kyseeseen, joita voidaan liittää sopimukseen.

Pyydämme vastausta 15.3.2015 mennessä, hoituisivatko nämä työt firmanne toimesta ja millaista hintaluokkaa teillä työtunnit ovat. Odotamme tietenkin onnistunutta remonttia kohtuullisin kustannuksin.
Ystävällisin kevätterveisin
Perhe nimimerkillä: ½ vuodessa kuntoon


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua