Sauna, pesutupa ja takkahuone ym.

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 35 m2
Remontti toteutettiin 11.03.2021
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

VANHAN BETONITIILINAVETAN SAUNAPÄÄDYN KOKONAISREMONTTI:
Kylmä vesi tulee ja lattiakaivo johtaa asianmukaiseen jätevesijärjestelmään. Niitä ei tarvitse siirtää, lattiakaivo saattaa tarvita parantelua.

Sähköt uusitaan kokonaan samalla kuin koko navetan sähköt. Huoneiden vähäinen udelleenjärjestely, kahden oviaukon siirto (nykyiset umpeen, entiset auki). Pinnoista ei haluta steriilejä, sliipattuja, mutta siistejä ja asiallisia kyllä.

Löylyhuoneen seinien (betoni) pinnoitus, panelointi, lauteiden (koko lattian matala, tukeva lavo) rakentaminen, sähköpuu-yhdistelmäkiukaan asennus. Ilmanvaihtoaukot kuntoon.

Pesutuvan vesijohtojen uudelleenasennus (pintaan), uudet simppelit hanat, kattosuihku. Tiskialtaan asennus ja lämminvesivaraajan kytkentä. Vesipadan asennus (nykyisen paikalle). Pesukonehana. Tukevan kaapiston paikalle rakentaminen sekä massiivinen tralli lattialle.

Takkahuoneeseen kevyttakan asennus entisen hellan paikalle. Huoneen lattian pinnoitus korkilla. Kiinteiden kaappien/hyllyjen paikalle rakentaminen. Seinien tapetointi.

Pienen pukuhuoneen seinien panelointi ja lattian pinnoitus korkilla. Penkkien ja pienen polttopuuhyllykön rakentaminen paikalle.

Muutostöissä syntyneiden aukkojen paikkausta seinäpaneeleissa ja tukevien puisten tikapuurappujen paikallakentaminen eteisestä ylisille.

LISÄKSI TAI ERILLISENÄ URAKKANA: Koko suuren navetan uudelleen sähköistäminen. Paljon johtoa ja rasioita, pinta-asennuksena. 3-vaihevirta. Kiuas, lämminvesivaraaja ja sähköauton latausasema asennetaan. Tarjous tässä vaiheessa ilman materiaaleja.

LISÄKSI TAI ERILLISENÄ URAKKANA:
Uuden sähkökaapin asennus talon ulkoseinään ja siitä tilapäinen yhdysjohto nykyiseen sähkökaappiin.

Tulovesiputken (musta muovi) vaihto ja uuden vesijakotukin asennus ja siitäkin tilapäinen yhdysputki nykyiseen jakotukkiin.

Samalla eteisen lattian avauksella lattian (8m2) uudelleen tiiviimmin asentaminen. Rakoilee kuivuessaan.


Miten Urakkamaailma toimii