Saumapeltikaton puhdistus maalihilseestä ja ruosteesta

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 157 m2
Remontti toteutettiin 28.06.2021
Kategoria Peltikattoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Kesäloma loppui kesken, nyt tarvitsen apuria saattamaan työ loppuun: olen maalamassa saumapeltikaton uusiksi. Koko katon pinta-ala 246m2. Olen tästä alasta tätä kirjoittaessa ehtinyt kokonaan putsaamaan ja maalaamaan 89m2, jäljellä 157m2. Maalaan itse iltaisin töiden jälkeen, mutta tarvitsen apua lopun pellin putsaamiseen (eli vanhan maalihilseen ja ruosteen hionta poista sekä saumojen yläosasta kiinni oleva vanha maali pois, jotta uusi maali varmasti tarttuu). Kuvista näet koko katon, käyttämäni työkalut sekä katon ennen ja jälkeen putsaamisen ja odotetun lopputuloksen.

Kahden sauman väli on 0,53m ja sen putsaaminen saumojen nousut mukaan lukien on vienyt minulta 35-45 minuuttia per sauman väli, riippuen kunkin välin hilseen ja ruosteen määrästä, kun olen kellottanut. Sauman välejä on jäljellä tätä kirjoittaessa 41 + 2 kapeampaa väliä. Aikaa näillä työvälineillä lopun putsaamiseen menisi siis arviolta 40min x 42 = 28h.

Haluaisin saattaa työn mahdollisimman nopeasti loppuun sellaisina päivinä, kun ei ole sadetta, esim. tällä ja ensi viikolla. Jatkan itse hiontaa töiden jälkeen ja viikonloppuna, kunnes tekijä löytyy. Maksan kokonaan puhdistuttejen/hiottujen neliöiden perusteella, voit tehdä pienemmänkin alan, 1-2 päivän työstäkin on apua, että saan työn nopeammin valmiiksi. Putsaaminen/hionta on hoidettava sellaisilla välineillä, että ei ole riskiä puhkaista peltiä.

Ilmoitathan tarjouksessa:
- mitä välineitä käytät hiontaan/puhdistukseen
- milloin ehdit tekemään työn ja kuinka nopeasti pääset työmaalle?
- hinta mielellään per m2
- oletko halukas tekemään kaiken jäljellä olevan määrän, vai jonkin tietyn määrän
- mahdollisuus kotitalousvähennykseen kauttasi
- mahdolliset materiaalikulut erikseen
Miten Urakkamaailma toimii