Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sälekaihtimet ja asennus kerrostaloasuntoon

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

87 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

1965

 Remontin toteutus

06.07.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pienet asennustyöt

Kuvaus

Asunnon ikkunoihin asennettavat sälekaihtimet uudenmallisiin ikkunoihin (3 kpl), jonkinlainen sälekaihdin/verhoratkaisu saunan ikkunaan (1 kpl), ja sälekaihtimet joko kahteen vanhanmalliseen ikkuna-parvekkeenovi-kokonaisuuteen tai niiden takana olevalle parvekkeelle parvekelasien yhteyteen.

Niin sanotusti "perusmalliset" sälekaihtimet (kunhan heijastavat valoa/lämpöä poispäin) riittävät. Haluaisin tietää myös paljon integroitu sälekaihdin tuo mahdollisesti lisähintaa asennukseen. Ikkunoiden mitat ovat noin-mittoja, ja ne on otettu yhden ihmisen käsivaralla ikkunapuitteiden reunasta reunaan.

Uudenmallisia ikkunoita on 3 kpl, niiden jokaisen yhteydessä on myös avattava tuuletusikkuna. Näiden ikkunoiden korkeus on n. 128 cm ja leveys 134 cm ja näiden yhteydessä olevan tuuletusikkunan korkeus sama 128 cm ja leveys n. 32 cm.

Saunan ikkuna on mallia "kokonaan aukeava kaksiovinen tuuletusikkuna". Sen leveys on 118 cm ja korkeus 75 cm.

Olohuoneessa on kaksi vanhanmallista erikokoista ikkunaa(k: 165 cm, l: 165 cm & k: 165 cm, l: 116 cm), sekä parvekkeen ovi, joka siis on käytännössä kaksi erillistä ovea (toinen aukeaa parvekkeelle, toinen huoneistoon). Ovessa olevan pelkän ikkunan korkeus on noin 125 cm ja leveys 54 cm.

Makuuhuoneessa on kaksi vanhanmallista erikokoista ikkunaan (k: 133 cm, l: 166 cm & k: 163 cm, l: 52 cm) sekä vastaavanlainen oviratkaisu kuin olohuoneessakin, oven ikkunan mitta sama (k: 125 cm ja l: 54 cm).

Olohuoneen ja makuuhuoneen useiden eri ikkunoiden ja ovien kaihdittamisen vaihtoehtona on myös niiden takana olevan parvekkeen kaihdittaminen (riippuu kustannuksista). Siksi pyytäisimme vielä tarjouksen parvekkeelle tulevista kaihtimista. Parvekkeella on 8 kpl n. 87 cm leveää ja 160 cm korkeaa parvekelasia (kokonaispituus siis noin 7 m) ja molemmissa päädyissä on avattava parvekelasi mekanismeineen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua