Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Sähkösuunnitelma kerrostaloasuntoon remontin yhteydessä

Hinta 434,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

79 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1971

 Remontin toteutus

19.04.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkösuunnitelma

Kuvaus

Haluaisin tarjouksen sähkösuunnittelusta kerrostalo asuntoon.

Kohde:
Talo on -71 valmistunut elementtikerrostalo joka on putkiremontoitu 2019 jonka yhteydessä asuntoihin uusittu sähkönousut ja ryhmäkeskukset. 79 neliöisessä asunnossa tehdään täysi pintaremontti ja se on tyhjennetty betonille psl. märkätilat joihin ei kosketa. Asuntoon rakennetaan kaksi makuuhuonetta (joista toiseen tulee vaatehuone) puurunkoisina kipsiseininä. Noususulake on uusittu 3X25A.

Mitä halutaan
Asuntoon halutaa toimivat sähköt ja pistorasia ja katkaisimet "normaaleille" paikoille. Uusia sisäseiniä höydynnetään suurimmalle osalle sähköistä ja loput sähköt pintavedoin betoni seiniin/kattoon jalkalistoja mahdollisesti hyödyntäen. Kattovaloja haluaisimme toteuttaa kiskoilla jotka asennetaan rapattuun betonipintaan. Valaistuksen säädön haluaisimme langattomasti toteuttaa itse (esim Ikean tai Phillipsin tuotteilla). Olohuoneeseen ja keittiöön lisäksi riippuvalaisimille paikat pintevedoin. Työhuoneeseen ja olohuoneeseen pistorasiat työskentelyyn ja viihteeseen. Keittiöön keittiösuunnitelman mukaisesti. Märkätiloihin ei tarvita mitään ja niihin ei remontissa kosketa. Keittiöön sähköt koneille, sekä 2kpl yläkaapin alapintaan altaan vasemmalle puolelle, 4kpl aamiaskaappiin sekä 2kpl ikkunan viereen kotelon pintaan.

Aikataulu
Asunnon pohjapiirros ja keittiö suunnitelma on valmis ja sähkösuunnitelman voinee tehdä niiden pohjalta. Uusia sisäseiniä tullaan rakentamaan alustavasti 20.2. alkaen.


Ohessa pohjapiirros jossa näkyy tulevien seinien paikat ja keittiön piirros. Ohessa myös taloyhtiön terveiset jossa tietoa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua