Rivitalon 2-kerroksisen rappukäytävän ja portaikon maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 50 m2
Remontti toteutettiin 05.09.2021
Kategoria Sisämaalaus
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Kodin sisämaalausta - katto, seinät, portaikko.

Pyydämme tarjouksia 2-kerroksisen rivitalon "rappukäytävän" katon ja seinien, sekä rappujen askelmien ja tukirakenteiden maalauksesta. Tilassa on U-malliset mäntyportaat, joissa ei ole välitasannetta. Portaikko oheisen kuvan mallinen (kuva lainattu: Lappiporras), ja vasemmassa reunassa sekä takana on seinä koko matkalla, oikeassa reunassa alakerta aukeaa olohuoneeseen, mutta yläkerran kohdalla on seinä.

Katon osalta maalattavaa kattopinta-alaa on vajaat 7m2. Katto sijaitsee osin rappujen yllä (huonekorkeus 5,3m), osin rappukäytävän ylätasanteella jossa normaali huonekorkeus. Katossa on ennestään vaalea maalipinta, jonka päälle voi suoraan laittaa uuden maalin. Kattolistat ovat puiset, ne jätetään paikalleen ja maalataan katon ja seinien kanssa samalla maalilla ja saman sävyiseksi.

Seinien osalta maalattavaa seinäpinta-alaa on vajaat 42m2. Seinissä on ennestään vaalea maalipinta, muutama kohta vaatii pientä tasoittamista.

Portaat ovat kertaalleen kevyesti hiotut, lakatut mäntyportaat. Portaiden kaiteet ja kädensijat on irrotettu ja käytetty ruiskumaalauksessa - ne eivät siis kuulu urakkaan. Portaista maalattavaksi tulisivat siis vain kannattelevat rakenteet sekä askelmat. Portaissa on hieman tasoitettavaa, ja alusmaalina tulisi käyttää oksakohtien esiin tulemisen estävää pohjamaalia. Pintamaali olisi sävyltään sama kuin katto ja seinätkin.

Urakan tekijä vastaa materiaalien ja tarvikkeiden hankinnasta (vesiohenteiset maalit), tarvittavista suojauksista ja jätteiden poisviennistä.


Miten Urakkamaailma toimii