Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Rivitalon 2-kerroksisen rappukäytävän ja portaikon maalaus

Hinta 2752,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

50 m2

 Sijainti

Lahti

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

05.09.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Kodin sisämaalausta - katto, seinät, portaikko.

Pyydämme tarjouksia 2-kerroksisen rivitalon "rappukäytävän" katon ja seinien, sekä rappujen askelmien ja tukirakenteiden maalauksesta. Tilassa on U-malliset mäntyportaat, joissa ei ole välitasannetta. Portaikko oheisen kuvan mallinen (kuva lainattu: Lappiporras), ja vasemmassa reunassa sekä takana on seinä koko matkalla, oikeassa reunassa alakerta aukeaa olohuoneeseen, mutta yläkerran kohdalla on seinä.

Katon osalta maalattavaa kattopinta-alaa on vajaat 7m2. Katto sijaitsee osin rappujen yllä (huonekorkeus 5,3m), osin rappukäytävän ylätasanteella jossa normaali huonekorkeus. Katossa on ennestään vaalea maalipinta, jonka päälle voi suoraan laittaa uuden maalin. Kattolistat ovat puiset, ne jätetään paikalleen ja maalataan katon ja seinien kanssa samalla maalilla ja saman sävyiseksi.

Seinien osalta maalattavaa seinäpinta-alaa on vajaat 42m2. Seinissä on ennestään vaalea maalipinta, muutama kohta vaatii pientä tasoittamista.

Portaat ovat kertaalleen kevyesti hiotut, lakatut mäntyportaat. Portaiden kaiteet ja kädensijat on irrotettu ja käytetty ruiskumaalauksessa - ne eivät siis kuulu urakkaan. Portaista maalattavaksi tulisivat siis vain kannattelevat rakenteet sekä askelmat. Portaissa on hieman tasoitettavaa, ja alusmaalina tulisi käyttää oksakohtien esiin tulemisen estävää pohjamaalia. Pintamaali olisi sävyltään sama kuin katto ja seinätkin.

Urakan tekijä vastaa materiaalien ja tarvikkeiden hankinnasta (vesiohenteiset maalit), tarvittavista suojauksista ja jätteiden poisviennistä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua