Rivitaloasunnon takapihan kiveyksen uusiminen sisältäen pohjatyöt

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Paritalo
Pinta-ala 50 m2
Rakennuksen ikä 35
Remontti toteutettiin 27.07.2020
Kategoria Laatoitus ja kivetys
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Rivitalokaksion takapihan kiveys pitäisi uusia kokonaan. Pohjat täytyisi myös uusia kauttaaltaan, koska osalla alkuperäistä kiveystä oli ilmennyt routavaurioita ja lisäksi uusi kiveys ulotetaan vanhaa kiveystä laajemmalle alueelle.

Suuri osa materiaaleista on hankittu valmiiksi ja raivaustöitäkin on tehty. Takapiha on vähän ahdas (rivitaloalueella kun on), mutta vieressä kulkevalta kevyenliikenteen väylältä käsin voi hyvin nostaa aidan yli tarvittavat materiaalit ja levittää koura-autolla mursketta, mikä lienee pohjatöiden teossa suositeltavin työmenetelmä. Itse takapihaan pääsee kaivurilla pihaportin läpi (kulkuaukon leveys on reilut 1,1 m) ja mm. kolmen pienen pihapuun säilyminen kaivuu-urakasta hengessä edellyttää ehdottomasti tilanteen arvioimista puukohtaisesti kaivamisen yhteydessä.

Pihasuunnitelma työohjeineen, muutamia valokuvia nykytilanteesta sekä ote maaperäkartasta ovat liitteenä. Urakkaan sisältyy pihan kevyt maisemointi varsinaisen kivityön jälkeen. Ylijäämämaita voisi yrittää hyödyntää maastomuotojen uudelleenmuotoilussa. Pieniä lisätöitäkin olisi varmasti tarjolla kuten näkösuoja-aidan kunnollinen perustaminen kallionvaraisesti ja erilaisia istutustöitä kivityön jälkeen (lisätyöt voi sisällyttää tarjoukseen ehdotuksina / optioina).


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa