Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Räystäiden huoltomaalaus ja lintuverkon vaihto

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

170 m2

 Sijainti

Kirkkonummi

 Rakennuksen ikä

2008

 Remontin toteutus

06.10.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Talon huoltomaalaus
Tiilikaton korjaus
Aurinkosähkötyöt

Kuvaus

Räystään puurakenteiden sekä julkisivun koristeritilöiden huoltomaalaus, sekä lintuverkkojen vaihto räystään alla, sisältäen:

- Tarvittavat telineet ja telinetyöt (ja/tai nostimet)
- Tarvittavat suojaukset työn ajaksi (seinä, terassi?, katokset?)
- Muut mahdolliset valmistelevat työt (esim. rännin irrotus tarvittavilta osin)
- Vanhojen lintuverkkojen ja kiinnikkeiden poisto, uusien lintuverkkojen asennus
- Räystäiden puuosien puhdistus ja maalaus. Urakkaan kuuluu vaan rakennuksen yläpohjan räystäät, katokset eivät kuulu urakkaan.
- Talon päädyssä ikkunoiden yläpuolella olevien puuritilöiden irrotus, puhdistus ja huoltomaalaus sekä takaisin asennus (voi tehdä esim. autokatoksessa)
- Päätyreunatiilien sekä reunimmaisten naulattujen reunimmaisten kattotiilien tarkastus ja rikkinäisten tiilien vaihto

Rakennuksen ulkoseinien mitat on 9,9m x 8,1m. Talon edessä on patio ja aita, aidan edessä kulkee tie. Henkilönostimella ei pääse talon päätyihin ja taakse, eikä kunnolla edes eteen, joten telineitä tarvitaan.

Räystäsrakenteen periaate näkyy liitteenä olevissa detaljikuvissa. Lintuverkot on kiinnitetty muistaakseni nitojalla lautoihin ja vasoihin/kattotuoleihin. Toteutus saattaa poiketa hieman kuvista.

Päätyikkunoiden yläpuolella on rimoista tehdyt koristeritilät ruuveilla kiinni seinässä. Ritilät näkyvät julkisivukuvista.

Ainakin yhdessä kohdassa talon päädyssä on nauloilla kiinnitetty reunimmainen kattotiili rikki. Kaikki päätytiilet ja nauloilla kiinnitetyt reunimmaiset kattotiilet tarkastetaan ja rikkinäiset vaihdetaan, kun telineet ovat paikallaan. Katolla on aurinkopaneelit, jotka hankaloittavat kulkemista katolla.

Puuosat on "maalattu" puunsuoja-aineella (Pinotex tai vastaava). Selvitän työn alkuun mitä ainetta ja sävyä käytettiin ja hankin vastaavaa.

Kaikki tarvittavat työvälineet tulee urakoitsijalta. Maalit, lintuverkot ja tarvittavat kattotiilet tilaajalta (tai erikseen sovittaessa urakoitsijalta). Kaikki ruuvit, niitit, lintuverkot yms. tulee olla ruostumatonta (alumiini tai rst). Mitään ruostuvaa metallia ei saa käyttää!

Työ suoritetaan kokonaisurakkana, tilaaja vastaa ainoastaan em. materiaaleista. Työ tulee suorittaa turvallisesti ja kaikkia määräyksiä noudattaen. Työmaan turvallisuudesta vastaa urakoitsija.

Liitteenä olevista suunnittelun aikaisista piirustuksista saa kuvan työn laajuudesta. Toteutus saattaa poiketa hieman kuvista, mm. maanpinnan muodot ja päädyn portaat ovat hieman erilaiset. Ennen lopullisen sitovan tarjouksen antamista kannattaa käydä paikan päällä katsomassa kohde.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua