Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Raja-aidan kunnostus

Hinta 6410,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

41 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

39

 Remontin toteutus

01.04.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pihan huolto

Kuvaus

KUVAUS
Pyydämme urakkatarjousta kolmesta osiosta koostuvan raja-aidan kunnostuksesta. Tarjouksessa on oltava kustannukset eriteltyinä kuvassa merkattujen aitakokonaisuuksien mukaan (keltainen / sininen / punainen), jotta kustannukset voidaan jyvittää kolmen taloyhtiön kesken. Eli jokaiselle aitaosuudelle oma hinta. Kuitenkin, yksi urakoitsija valitaan suorittamaan kaikkien aitaosuuksien urakka eli kyseessä on yksi urakka.
Urakan kohde: kolmen taloyhtiön välisen raja-aidan kunnostus ja uusiminen Espoon Olarissa.

PYYNNÖN LAATIJAT
As Oy Espoon Kuunkierros 2 (osoite Kuunkierros 2)
As Oy Pirkonpesä (osoite Auringonkuja 7)
As Oy Kuunkatu 2 (osoite Kuunkatu 2)

AIKATAULU
kesäkauden 2019 aikana, sopimuksen mukaan.

AIDAN PITUUS JA DESIGN
Aidan haluttu design: kuvan 5 mukainen. Aidan korkeus noin 160 cm ja kokonaispituus noin 41 metriä jakautuen kolmeen osaan: keltainen osuus 16 metriä, sininen osuus 15 metriä, punainen osuus 10 metriä.

TUTUSTUMINEN KOHTEESEEN
Mahdollisuus tutustua urakkakohteeseen: sopimuksen mukaan.

TAUSTATIETOA
Raja-aita koostuu kolmesta eri aikana, eri tyylillä rakennetusta osasta. Keltainen ja punainen osuus tulisi varmasti uusia kokonaan, aitojen huonon kunnon takia. Sinisen osuuden osalta pyydämme urakoitsijalta toimenpide-ehdotusta ja tarjousta sen mukaan.

Aidan pituus on yhteensä noin 41 metriä jakautuen kolmeen osaan: keltainen osuus 16 metriä, sininen osuus 15 metriä, punainen osuus 10 metriä.

Näkemyksemme mukaan aitojen nykyiset perustukset ovat kestäviä joten erillistä perustusten tekemistä (kallioon poraamista tai valutöitä) ei tarvita. Urakoitsijan suositukset otetaan kuitenkin huomioon. Keltaisella osuudella aidan pylväät on tuettu kallioon porattuihin terästankoihin. Sinisellä osuudella teräksiset pystytolpat on tukevasti maaperässä, joten niiden varaan voidaan – urakoitsijan suosituksen mukaan – vaihtaa hapertuneet laudat joko kokonaan tai osittain. Punainen osuus on kiinnitetty aitaa reunustavaan terassirakenteeseen ja se vaatii lisäksi muutaman tolpan lisäämisen jotta kiinnitys on riittävä.

Oheiset kuvat antavat osviittaa aidan rakenteesta ja kunnosta.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua