Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Puuaidan rakentaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Oulu

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

10.08.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Rivitaloyhtiössämme Pennanpuistossa (Pennantie 8, Värttö) on suunnitteilla puuaidan uusinta. Uutta puuaitaa tarvitaan noin 44 metriä koostuen seuraavan kokoisista paloista: 34 m, 6,20 m, 1,60 m ja 2,20m. Uusi puuaita rakennetaan yhtiön autopaikkojen sekä taloyhtiön huoltokatoksen ympärille. Rakennettavat osat näkyvät liitetiedostossa punaisella värillä.

Eri vaihtoehdot aitaurakasta on esitetty alla. Lisäksi tarjoukseen tulisi eritellä myös vanhan aidan purkamisesta ja poisviemisestä kertyvät kulut. Myös tolppien irrottaminen maasta tulisi kuulua projektiin.


Toivomme tarjouksia seuraavista vaihtoehdoista:


Vaihtoehto 1:
- Uusi aita tehdään Bauhausin kautta hankittavista elementeistä (Plus Funkis ruskea, leveys 160 cm ja korkeus 120 cm, 72,90e/pkl). Kiinnitystolpat joko ko. sarjaan kuuluvat 6,8x6,8 cm ruskeat tolpat 25-30 cm maavaralla aidan alareunasta tai muut 10x10 cm tolpat. Tolpanjalat valittavien tolppien mitan mukaisesti. Funkis-elementit on esikäsitelty vesiohenteisella pohjusteella, mutta työhön tulee sisältyä myös aidan käsittely kuultavalla ruskealla puunsuoja-aineella, esim. Valtti color akvalla tai vastaava. Lisäksi tarvittavat ruuvit ym.

Urakkaan tulee sisältyä aitatolppien pystytys routivalle maalle ja tarvittavat sähkötyöt; yhdelle sivulle on kiinnitettävä nykyisessä aidassa kiinni olevat 8 autopaikan lämmityspistokerasiaa johtoineen. Rasioiden kiinnitys tarvinnee ylimääräisen vaakapuun, koska Funkis-elementti jako ei noudata autopaikkojen leveyksiä.


Vaihtoehto 2:
2. Edellä kuvattua vastaava aita kappaletavarasta ja valkoiseksi peittomaalattuna. Aidan korkeus 140 cm ja tolpat 20-30 sentin maavaralla. Funkis-elementit ovat tavanomaista vahvempaa vaakarimaa ja tukevammat kuin esim. K-raudan myymä Saari-elementti. Toivomme puutavaralta saman luokan paksuutta kuin Funkis-elementissä.


Vaihtoehto 3: Vaihtoehto 1:n aita, mutta lisäksi peittomaalattuna valkoiseksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua