Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pöytämallisen tiskikoneen asennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1977

 Remontin toteutus

07.03.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Pienet putkityöt

Kuvaus

Olen ostanutt pöytämallisen astianpesukoneen (Logik LDWTT20N), joka tulisi nyt asentaa keittiöön. Astianpesukoneelle ei ymmärtääkseni ole pistorasiaa allaskaapissa, joten sellainen täytyisi samalla saada. Vesiliitäntä on jo olemassa. Tietääkseni keittiössä ei ole koskaan aiemmin ollut astianpesukonetta.

Kyseessä pieni keittiö vuonna 1977 rakennetussa kerrostalossa, ja pesukone tarkoitus asentaa tiskipöydän alle, hellan viereen. Astianpesukone ei mahdu täysin syvyyssuunnassa kaappiin (eli sitä ei voi laittaa oven taakse, vaan kaapin ovi otettiin pois), ja toivomus olisi, että asennettenu se ei tulisi "ulospäin" enää kauheasti. Nyt kun astianpesukone laitettiin sille tarkoitetulle paikalle, tulee se ehkä muutaman sentin ulos kaapista, mutta ei vielä niin paljoa, että olisi tiellä.

Ohessa kuvia kohteesta: kaapista ennen oven, väliseinän ja ylähyllyn poistoa, sekä miltä se näyttää kun koneen laittaa sille suunniteltuun paikkaan. Kuvissa pitäisi myös näkyä allaskaapin putket, eli mihin astianpesukone saataisiin liitettyä. Toivottavasti kuvista myös löytyy osviittaa siihen, miten sähköt/pistorasia pesukonetta varten olisi järkevin järjestää. Asuntoon on tulossa putkiremontti mitä luultavimmin seuraavan 5 vuoden aikana (kuntokartoitus 2023, talossa alkuperäiset putket), jossa tarkoitus on myös harkita keittiön uusimista.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua