Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pihatien kunnostus

Hinta 3970,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

310 m2

 Sijainti

Kirkkonummi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

11.05.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Maankaivuu
Pihan huolto

Kuvaus

Tarvitsisimme osaavaa tekijää korjaamaan tontillamme olevaa yksityistä ajotietä. Ajotie on kivituhkainen (?) hiekkatie, johon on päässyt syntymään ajan myötä monttuja, jotka haluaisimme saada tasaiseksi ja samalla yhtenäistää ajotien, autotallin ja autotallin edessä olevan aukion yleisilmettä käyttämällä näissä samaa kivituhkaa peitteenä.

Ajotie johtaa asuinalueella olevalta asfalttitieltä suoraan pihallamme olevaan autokatokseen, jonka pohjalle olisi myös tarkoitus mahdollisesti saada peitteeksi samaa kivituhkaa. Tallin nykyinen pohjamaa on jotain hiekka/kivisekoitusta - luulemme että tähän on ajan myötä vaan tuotu eri maalajikkeita. Lisäksi ajotie kaartuu hieman vasemmalle muodostaen pienen aukion autokatoksen ja varaston eteen, joka pitäisi myös täyttää samalla aineksella.

Nykyisen kivituhkan sävyä emme tiedä, mutta uuden kivituhkan pitäisi olla väriltään samansävyistä kuin olemassa oleva tie.

Tarve:
- Ajotien höylääminen/lanaaminen ja monttujen täyttö

Ajotien mitat:
- Pituus 63m
- Leveys 3m
- Pinta-ala n. 190m2

Ajotiestä vasemmalle kaartuva alue:
- Pituus 9m
- Leveys 5,5-13m
- Pinta-ala n. 80-90m2

Autokatoksen mitat:
- Pituus 6m
- Leveys 5,5m
- Pinta-ala n. 33m2

Haluaisimme kaksi tarjousta:

A) Pelkän ajotien ja siitä vasemmalle taittuvan alueen höyläämisestä/lanaamisesta ja kivituhkalla päällystämisestä. Tarjouksen pitäisi sisältää myös materiaalikustannukset.

B) Ajotien, vasemmalle kaartuvan alueen höylääminen/lanaaminen ja kivituhkalla päällystäminen (muk. lukien materiaalikustannukset) sekä autokatoksen pohjan päällystäminen kivituhkalla. Autokatokseen voitaisiin mahdollisesti levittää kivituhka itsekin, koska se on varmaan koneilla hankala katon takia ajaa sisään. Tässä tapauksessa kivituhka pitäisi kuitenkin toimittaa johonkin autotallin läheisyyteen josta sen saisi helposti levitettyä.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua