Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Piharakennus alle 8m2 rakentaminen, talvilämmin ja sähköistetty IP64/65

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

8 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

12.01.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Talvilämmin piharakennus noin 8m2 tai alle, kattaa alle 5m2 kanala osan maalattialla ja varastotilan sisälattialla reilu 3m2. Liitteen kuvissa keltaisella merkitty rakennus työhön kuuluvaa.
Tulee olemassaolevan kesäkäytössä olevan kanakopin (vihreä osa liitteen kuvassa) ja ulkotarhan (sininen osa liitteen kuvissa) kylkeen.
Työhön kuuluu uusi piharakennus (keltaisella liitteissä) talvilämpimäksi eristäen (seinät ja katto koko rakennus, lattia varaston osalta). Rakennuspohjaan sorapeti, routaeristeet ja salaojitus. Sähkön veto maakaapelilla sähkökeskuksesta. Sisätilaan sähkö 2 valaisimelle IP64/65 kanalan pölyn takia. Valaisimiin IP64/65 ajastimet erikseen kumpaankin. Sähköpistokkeet IP64/65 patterille ja lämpölampulle. Ulkovalo varaston ulkooven viereen. Sisälle sisäseinän runko kanalan ja varaston väliin, jossa ovelle saranoitu puukehys verkkoa varten. Kynnys maalattian ja varaston lattian väliin. Ei kuulu työhön sisäseinärungon ja sisäoven kanaverkotus, eikä rakennuksen maalaus ja kattohuovan laitto. Rakennuksen takaosa ulkoa avattavaksi, maalattian pehkun vaihtoa varten. Ikkuna lattiatasoon kanala osaan. Ulkoovi ja 1-2 pientä ikkunaa varasto osaan. Ikkunat ja ovi lämpöä eristäviä, voi hankkia käytettyinä.
Aikataulu joustava, mahdollisesti vasta ensi keväänä/kesänä tai sitten ennen tulevaa talvea.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua