Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pihalaatoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

80 m2

 Sijainti

Nurmijärvi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

29.04.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Laatoitus- ja kivetys

Kuvaus

Laatoitetaan kuvissa aurattuna oleva alue, noin 80 m2 autotallin edustasta ja olemassa olevasta laatoituksesta lähtien. Laatoitus punaisella Kartanolaatalla, joita tontilla on olemassa viime kesänä tehdystä työstä jäljellä 483 kpl ja punaista Kartano noppalaattaa 199 kpl. Reunakivet Kartano harmaalla, joita on olemassa 110 kpl. Olemassa olevat laatat tulee käyttää urakassa.

Työhön on sisällytettävä myös kivituhkan/pintahiekan kuorinta, alustan tiivistys ja 50 mm Finnfoam -routaeristeen laitto laatoituksen alle noin 15-20 cm syvyyteen ja ulottuen 20 cm laatoituksen ulkopuolelle. Kuorittua hiekkaa käytetään uudelleen eristeen peittämisessä ja kivituhkaa asennushiekkana. Saumaushiekkaa on tontilla riittävästi ja sitä tulee käyttää urakassa.

Urakoitsija mittaa korot ja tekee kallistukset autotallista ja olemassa olevasta laatoituksesta poispäin. Lisäksi sisällytetään urakkaan ajotien liittymäkohtaan asennettava vedenohjauskouru ylempää tulevien valumavesien ohjaamiseksi liittymän läheisyydessä olevaan hulevesikaivoon. Vesikourun leveys min. 6 m ja sen hankinta voidaan sisällyttää urakkaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua