Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pihakiveyksen asennus ja kivimuurin oikaisu

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

190 m2

 Sijainti

Nokia

 Rakennuksen ikä

10

 Remontin toteutus

15.05.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Laatoitus- ja kivetys

Kuvaus

Kohde 1. Pihakiveyksen asentaminen nykyisin murskeella olevalle pihalle. Pinta-ala kiveykselle vähintään 190 m2, todennäköisesti hieman enemmän. Tarjoushinta annettava 190 m2:lle ja lisähinta lisäneliöille.

Perusmaa on käsitykseni mukaan hyvin vettä läpäisevää ja ruotimista tapahtuu siten erittäin vähän. Asennuksen tarvitsema määrä mursketta kuljetetaan pois kiinteistöltä. Pihakivinä tulisi olemaan jokin malli joka kestää hyvin ajoneuvoliikennettä, ja tarvittaessa harvoin myös jollakin raskaalla ajoneuvolla liikennöinnin. Todennäköisesti siis 80 mm kivi kyseessä. Kivi ja ladonta voisi olla esim. HB Betonin Roomalainen kivisarja 80 mm. Tilaaja hankkii pihakivet suoraan. Mikäli valittavalla rakentajalla on hyvät kontaktit pihakivien hankintaan, voidaan materiaalihankinta ottaa osaksi urakkaa.

Kohde 2. Aiemmin HB Betonin vallikivillä rakennetun kivimuurin oikaisu. Muuri on varsin malata, noin 60 cm korkea, pituus noin 12 metriä. Muurin on aikoinaan tehty asennusohjeen mukaisesti, niin että kiviä ei ole muurattu yhteen eikä muurille ole valettu yhtenäistä perustaa. Kuitenkin toisella puolella oleva nurmikkoalueen maa on painanut muurin vinoon. Muuri on suoristettava niin että se pysyisi jatkossa hyvin suorassa. Tarjouksessa kerrottava alustava suunnitelma miten oikaisu ja muurin suorana pysyminen varmistetaan. Muurin oikaisussa on mahdollista siirtää muurin paikkaa vähän, jolloin voidaan mahdollisesti vähentää tarvittavien maarakennustöiden määrää.

Kohteet 1 tai 2 voidaan tilata erillisinä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua