Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Piha-aidan uusiminen

Hinta 13027,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

1101 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

16.05.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Pihan huolto

Kuvaus

Meillä on yhdestä paritalosta joostuva taloyhtiö, asunto-osake yhtiö. Pihaamme ympäröivä arviolta 100 m pitkä ja arviolta n. 1m korkea (ei ole vielä tarkasti mitattu) valkoinen puu-aita (joka ympäröi tonttiamme 3 :sta sivusta 4:stä ) on päätetty uusia tämän vuoden kevät-kesänä lumien sulattua, koska aita on paikoin huonossa kunnossa.
Toivomme asiaa hoitamaan kokenutta ja asian osaavaa urakoitsijaa, jonka tehtävä olisi ensin purkaa vanha puu-aita, ja sitten rakentaa tilalle uusi. Tontilla on korkeuseroja, ja osin aita kulkee kallion päällä, ja on erityisen tärkeää, että aidan kiinnitys tehdään perusteellisesti ja hyvin, asianmukaisin perustuksin, niin että se on turvallinen niin pienille lapsille että aikuisille, että eläimille.
Toivomme urakoitsijalta kannanottoa siihen, minkälainen aita (esim. puu- vai alumiinirakenteinen tms.) meidän kannattaisi hankkia, mikä sopivin pihaa ja aidan kulkureittiä huomioiden. Toivomme mahdollisimman tarkkaa hinta-arviota ennakkoon urakalle, koska joudumme kustantamaan sen laina-rahalla. Toivomme, että urakoitsija pystyisi hyvissä ajoin nyt kevät-talvella vielä tulemaan paikan päälle, arvioimaan tilanteen yhdessä meidän asukkaiden kanssa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua