Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pientä remonttia

Hinta 563,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

54 m2

 Sijainti

Kouvola

 Rakennuksen ikä

1987

 Remontin toteutus

21.03.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneiston täysremontti

Kuvaus

Makuuhuoneen seinustalle tulossa liukuovikaapisto, joka edellistä kaapistoa kapeampi (ts. ei niin syvä mitä vanha kaappi). Makkarin seinään tarvitsee laittaa muutama 10cm paksuisen puupalikka, ja liukuovikaapisto tulee tähän tukipalikkaan kiinni. Liukuovikaapisto tuodaan ja kasataan toisen toimijan toimesta, mutta he eivät kykene varsinaiseen nikkarointiin kohteessa.

Kun liukuovikaapisto on saatu kasattua, se tarvitsee laittaa kunnolla kiinni seinään, ettei heilu. Likuovikaapiston yläpuolelle jää noin 20cm korkea ja 270cm leveä kaistale, joka pitäisi laittaa vaikka valkoisella lastulevyllä tai vastaavalla umpeen ja siistiksi. Myös eteisessä on liukuovikaapisto ja sen yläpuolelle myös jotain levyä. 20cm korkeutta, toinen sivu on 120cm ja toinen 60cm.

Tämän lisäksi astianpesukoneen viereen jäi kapea , noin 10cm rako, joka pitäisi peittää vanhalla keittiön ovella. Ovi on valmiina irroitettuna, mutta se tarvitsisi vain leikata kapeammaksi ja kiinnittää takaisin. Saranat löytyy.

Asunnossa muutamia irtonaisia lattialistoja, jotka tulisi liimata paikoilleen.

Makuuhuoneen puupalikoiden laitto on akuutein ja tehtävä ensimmäisenä. Toiveissa sen hoitaminen viimeistään keskiviikkona 13.3..


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua