Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pienimuotoinen kylpyhuoneremontti (toinen WC-pönttö, pesualtaan purku ja uuden asennus, uusi seinäkaappi)

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

23.06.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Pienimuotoinen kylpyhuoneremontti (toinen WC-pönttö, pesualtaan purku ja uuden asennus, uusi seinäkaappi)

Nykyisiä laatoituksia tai vesieristyksiä ei puhkaista.

Yksi lavuaari poistetaan ja tilalle asennetaan viereiseen työtasoon upotettu pyöreä allas. Käytössä oleva liiketunnistinhana siirretään uuden upotetun altaan luokse. Viemäröinti (35), LV ja KV saadaan vanhasta lavuaarin sijainnista. Siirtoa putkille tarvitaan noin 1.5m.

Saman työtason yläpuolelle tulee uusi isompi kaapisto. Leveys 145cm, korkeus noin 80cm ja syvyys noin 30cm. Vanha kaappi kierrätykseen.

Vanhan purettavan lavuaarin tilalle tulee WC-pönttö silppuripumpulla. Vesi WC-istuimelle saadaan lavuaarille menevästä KV-putkesta. Lavuaarin oma 35 viemäri laskee suihkun lattiakaivon sivuliitäntään ja näin lavuaarin viemäriin ei voi liittää WC:n jätevettä hajuhaitan vuoksi. (Jos on olemassa jokin keino käyttää suihkutilojen viemäröintiä, olisi se ensisijainen. Mikäli sellaisen keksitte, tehdään niin). Nykyisen suunnitelman mukaan silppuripumpusta tuleva jätevesi kuljetetaan viereisen WC-tilan 110 viemäriin noin 35 putkessa. Jotta suihkutilan vedeneristystä ei tarvitse puhkaista, täytyy silppuripumpulta tuleva putki kuljettaa suihkutilojen oviaukosta. Nykyään ovi on 72cm leveä. Tilalle vaihdetaan tarvittaessa kapeampi esim. 60-65cm leveä ovi ja näin silppuripumpun putki saadaan vietyä oven karmista ulos vesieristetystä tilasta. Tämän jälkeen kuljetus menee yhden kipsilevyseinän läpi seiniä pitkin. Uutta viemäriputkea on tarve kuljettaa noin 2m matka lattiatasossa. Matkaan tulee muutama mutka, jotka täytyisi tehdä mahdollisimman loiviksi ja samoin pumpun tehon on oltava riittävä, jotta viemäriputki toimii hyvin.

Tarvittavat materiaalit ja kalusteet päätetään ja hankitaan kun tarkat vaatimukset on saatu suunniteltua. Voimme hankkia tarpeet itse, mutta voidaan toteuttaa myös urakoitsijan puolelta, mikäli hinnat kilpailukykyisiä.

Liitteenä LVI-kuva asunnosta ja kuvia tiloista. Oma asuntomme on peilikuva piirustuksen asunnosta. Luonnostelin kuvaan punaisella suunniteltuja asioita.

Urakoitsijalla on oltava paperit kunnossa kotitalousvähennystä varten ja voimassa oleva kattava vastuuvakuutus.

Toivomme hinta-arvion, kestoarvion ja aikatauluarvion. Toteuttaisimme työn mieluiten urakkana.

Mikäli pystytään ehdottamaan toimiva suunnitelma, käymme taloyhtiön kanssa läpi muutostyöilmoitusprosessin, jossa kestää muutama viikko. Työt voidaan aloittaa tämän jälkeen ja haluaisimme toteuttaa prosessin mahdollisimman nopeasti.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua