Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parkkipaikan teko

Hinta 1674,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

16 m2

 Sijainti

Kauniainen

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

09.12.2020

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu
Pihan huolto

Kuvaus

Pyydetään urakkatarjous (kokonaishinta sis. kaikki materiaalit ja työt, poisviennit, jätemaksut ja loppusiivoukset) seuraavasta urakasta:

- Parkkipaikan teko murskeesta/sorasta- Alue noin 16 m2, tällä hetkellä nurmikkoa / multainen maa. Vanha maa viedään pois (tulee sisältyä urakkaan).
- Alue tulee pohjustaa kunnolla (suodatinkankaat, 0-32 mursketta tarpeeksi paksu kerros), jotta auton voi pysäköidä sille ilman että alue rapistuu. Pinnalle jäävän murskeen/soran tulee soveltua pysäköintiin ja olla sellainen, että ei jää kiinni kenkiin kävellessä.  
- Alue on mäkinen, tarkoitus että tehtävä parkkipaikkakin jää mäen kanssa samaan kulmaan, eli mäkiseksi. Tarpeen mukaan pengerrys.
- Alueelle pääsee autolla/kaivurilla, on asfaltoidun mäen päällä ja viimeiset noin 5 metriä on keskeltä jaettu betonilaattaportailla (saattaa hankaloittaa alueelle pääsyä, kuva tulossa).
- Alueen kolmelle sivulle (ei sille sivulle, joka rajoittuu asvalttiin) tulee laittaa rivi reunakiviä (esim. https://www.k-rauta.fi/kategoria/piha/piharakentaminen/reunakivet)

Kuvia alueesta tulossa. 


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua