Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parkettilattian hionta ja lakkaus/vahaus, seinien maalaus, wc:n rakentaminen + pari muuta työtä

Hinta 2900,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

124 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

17.06.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti
Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Hei,

pyytäisin eriteltyä tarjousta 124 m2 talomme remontista, joka sisältää:

1) tammiparkettilattian hionta ja sen lakkaus tai vahaus
-parketin pinta-ala yhteensä 93 m2
(lattia on 8 vuotta vanha ja sitä ei ole aiemmin hiottu)

2) seinien + ovien + ovenkarmien maalaus
-talossa on eteinen (8,8 m2), wc (3,5 m2), käytävä (9,1 m2), kodinhoitohuone (7,9 m2), mh 4 (15,7 m2), mh 1 (11,6 m2), mh 2 (11,6 m2) keittiö + olohuone (45,2 m2), joiden seinät pitäisi maalata
-lisäksi pitäisi maalata wc:n, 3 makuuhuoneen, varastohuoneen (liukuovi) ja kodinhoitohuoneen ovet ja ovien karmit
-> tarkoitus on maalata seinät pääosin valkoisiksi, nyt ne ovat sävytetyt vaaleat sekä vaaleanharmaat. Kun seinät vetää valkoisiksi, nykyiset vähän kellertävät ovet ja niiden karmit näyttävät tunkkaisilta, joten siksi nekin pitäisi maalata valkoisiksi. Onko teillä erityisosaamista ovien maalaamiseen?
-> mh 1:ssa on yhdellä seinällä tapetti (sen alla on pohjamaali), joka pitäisi poistaa ja sen jälkeen seinän voi maalata

3) wc:n rakentaminen kylpyhuoneeseen
-kylpyhuoneessa on wc-varaus, johon haluaisimme nyt rakentaa seinään asennettavan wc-istuimen (tällainen tai vastaava: https://www.taloon.com/seina-wc-paketti-villeroy-boch-subway-taydellinen/VNBSUBWAYPAKK/dp?openGroup=3636). Seinän sisään on valmiiksi vedetty putket.
-wc-istuimen ja suihkun väliin tulisi asentaa lasinen suihkuseinä
-> ks. liitteen esitys aiheesta

4) muut työt:

a) mh 4 yhdelle seinälle Siparila Vire-paneeliin asentaminen + LED-nauhan asentaminen + 2 peilin kiinnitys (ks. referenssikuva-screenshot makuuhuoneesta liitteenä, huom: tästä puuttuu LED-nauha, mutta sen olisi tarkoitus mennä katon rajaan)

b) eteisen yhdelle seinälle Siparila Vire-paneelin asentaminen + LED-nauhan asentaminen + ylös kotelointi (LED-nauha tulee kotelointiin) + peilin asentaminen + naulakon asentaminen + penkin/laatikoston asentaminen + lasikaapin asentaminen.
Toisella seinällä olevan peilivaatekaapin kotelointi (ylös ja sivulle kotelointi siten, että näyttää, että peilikaappi olisi seinän sisällä eikä erillinen osa)
-> koteloinnilla tarkoitetaan tässä yhteydessä liitteenä olevan eteiskuvan kaltaisen koteloinnin tekemistä katonrajaan. Eteisen katto nousee hieman ylöspäin.

c) keittiön välitilaan lasiseinän asentaminen


AIKATAULU

Remontin tulisi alkaa ma 17.6. ja olla valmis ti 25.6. Olisiko tämä riittävä aika? (lähinnä siis maalaukseen ja lattioiden kuivumiseen menevä aika pitää erityisesti huomioida)

MUUTA HUOMIOITAVAA

Toivoisin tarjouksen sisältävän materiaalikulut lattian lakkauksen/vahauksen sekä seinien maalaamisen osalta. Myös eteisen yläosaan, kahdelle seinälle tulevat koteloinnit toivoisin olevan sisällytettynä materiaalikuluihin kuten myös seinä-wc:n istuimen ja siihen tarvittavien osien.
Muiden materiaalien (keittiön väliseinän lasi, Siparilan Vire-paneelit, peilit, naulakot, eteisen kaappi yms.) ei tarvitse sisältyä kustannusarvioon.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua