Parkettilattian hionta ja lakkaus/vahaus, seinien maalaus, wc:n rakentaminen + pari muuta työtä

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 124 m2
Remontti toteutettiin 17.06.2019
Kategoria Huoneistoremontti Kylpyhuoneremontti, Märkätila Lattian pintakäsittely
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Hei,

pyytäisin eriteltyä tarjousta 124 m2 talomme remontista, joka sisältää:

1) tammiparkettilattian hionta ja sen lakkaus tai vahaus
-parketin pinta-ala yhteensä 93 m2
(lattia on 8 vuotta vanha ja sitä ei ole aiemmin hiottu)

2) seinien + ovien + ovenkarmien maalaus
-talossa on eteinen (8,8 m2), wc (3,5 m2), käytävä (9,1 m2), kodinhoitohuone (7,9 m2), mh 4 (15,7 m2), mh 1 (11,6 m2), mh 2 (11,6 m2) keittiö + olohuone (45,2 m2), joiden seinät pitäisi maalata
-lisäksi pitäisi maalata wc:n, 3 makuuhuoneen, varastohuoneen (liukuovi) ja kodinhoitohuoneen ovet ja ovien karmit
-> tarkoitus on maalata seinät pääosin valkoisiksi, nyt ne ovat sävytetyt vaaleat sekä vaaleanharmaat. Kun seinät vetää valkoisiksi, nykyiset vähän kellertävät ovet ja niiden karmit näyttävät tunkkaisilta, joten siksi nekin pitäisi maalata valkoisiksi. Onko teillä erityisosaamista ovien maalaamiseen?
-> mh 1:ssa on yhdellä seinällä tapetti (sen alla on pohjamaali), joka pitäisi poistaa ja sen jälkeen seinän voi maalata

3) wc:n rakentaminen kylpyhuoneeseen
-kylpyhuoneessa on wc-varaus, johon haluaisimme nyt rakentaa seinään asennettavan wc-istuimen (tällainen tai vastaava: https://www.taloon.com/seina-wc-paketti-villeroy-boch-subway-taydellinen/VNBSUBWAYPAKK/dp?openGroup=3636). Seinän sisään on valmiiksi vedetty putket.
-wc-istuimen ja suihkun väliin tulisi asentaa lasinen suihkuseinä
-> ks. liitteen esitys aiheesta

4) muut työt:

a) mh 4 yhdelle seinälle Siparila Vire-paneeliin asentaminen + LED-nauhan asentaminen + 2 peilin kiinnitys (ks. referenssikuva-screenshot makuuhuoneesta liitteenä, huom: tästä puuttuu LED-nauha, mutta sen olisi tarkoitus mennä katon rajaan)

b) eteisen yhdelle seinälle Siparila Vire-paneelin asentaminen + LED-nauhan asentaminen + ylös kotelointi (LED-nauha tulee kotelointiin) + peilin asentaminen + naulakon asentaminen + penkin/laatikoston asentaminen + lasikaapin asentaminen.
Toisella seinällä olevan peilivaatekaapin kotelointi (ylös ja sivulle kotelointi siten, että näyttää, että peilikaappi olisi seinän sisällä eikä erillinen osa)
-> koteloinnilla tarkoitetaan tässä yhteydessä liitteenä olevan eteiskuvan kaltaisen koteloinnin tekemistä katonrajaan. Eteisen katto nousee hieman ylöspäin.

c) keittiön välitilaan lasiseinän asentaminen


AIKATAULU

Remontin tulisi alkaa ma 17.6. ja olla valmis ti 25.6. Olisiko tämä riittävä aika? (lähinnä siis maalaukseen ja lattioiden kuivumiseen menevä aika pitää erityisesti huomioida)

MUUTA HUOMIOITAVAA

Toivoisin tarjouksen sisältävän materiaalikulut lattian lakkauksen/vahauksen sekä seinien maalaamisen osalta. Myös eteisen yläosaan, kahdelle seinälle tulevat koteloinnit toivoisin olevan sisällytettynä materiaalikuluihin kuten myös seinä-wc:n istuimen ja siihen tarvittavien osien.
Muiden materiaalien (keittiön väliseinän lasi, Siparilan Vire-paneelit, peilit, naulakot, eteisen kaappi yms.) ei tarvitse sisältyä kustannusarvioon.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa