Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin hionta+lakkaus, portaiden maalaus, sisäseinien maalaus, sisäkaton panelointi, sisäovien maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

34

 Remontin toteutus

31.12.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

136m2 vuonna 1985 rakennettuun rivitaloon kunnostetaan parkettilattia hiomalla ja lakkaamalla vaalealla kuultolakalla, jos tämän todetaan olevan mahdollista. Tämän lisäksi alkuperäiset mäntyiset portaat ja porraskaiteet sekä yläkerran kaide maalataan valkoisiksi. Alkuperäiset mäntyiset sisäovet tullaan maalaaman valkoisiksi, ovien lukumäärä 9kpl.

Tämän lisäksi remontissa tullaan maalaaman sisäseinät sekä uusimaan sisäkaton panelointi. Olohuoneessa vinokatto, huonekorkeus maksimissaan 5m.

Parketin pinta-ala noin 80-100m2.

Tarjoukset siten, että eri työt on eritelty, koska osa töistä tullaan toteuttamaan itse ja osa teettämään ammattilaisella. Ensisijaisesti etsin parketin ja portaiden kunnostajaa, mutta myös sisäkaton paneloinnin sekä maalauksen hinta (esim. jos on mahdollista ilmoittaa per m2), otan mielelläni vastaan. Myös väliovien maalauksen hinta on tervetullut.

Sisäkaton osalta tarjous, jossa eritelty työnhinta vanhan katon purkamisen kanssa ja ilman. Myöskin jos uusi panelointi on mahdollista asentaa vanhan päälle, tämäkin tieto tulee ilmoittaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua