Parketin hionta+lakkaus, portaiden maalaus, sisäseinien maalaus, sisäkaton panelointi, sisäovien maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Rakennuksen ikä 34
Remontti toteutettiin 31.12.2019
Kategoria Huoneistoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

136m2 vuonna 1985 rakennettuun rivitaloon kunnostetaan parkettilattia hiomalla ja lakkaamalla vaalealla kuultolakalla, jos tämän todetaan olevan mahdollista. Tämän lisäksi alkuperäiset mäntyiset portaat ja porraskaiteet sekä yläkerran kaide maalataan valkoisiksi. Alkuperäiset mäntyiset sisäovet tullaan maalaaman valkoisiksi, ovien lukumäärä 9kpl.

Tämän lisäksi remontissa tullaan maalaaman sisäseinät sekä uusimaan sisäkaton panelointi. Olohuoneessa vinokatto, huonekorkeus maksimissaan 5m.

Parketin pinta-ala noin 80-100m2.

Tarjoukset siten, että eri työt on eritelty, koska osa töistä tullaan toteuttamaan itse ja osa teettämään ammattilaisella. Ensisijaisesti etsin parketin ja portaiden kunnostajaa, mutta myös sisäkaton paneloinnin sekä maalauksen hinta (esim. jos on mahdollista ilmoittaa per m2), otan mielelläni vastaan. Myös väliovien maalauksen hinta on tervetullut.

Sisäkaton osalta tarjous, jossa eritelty työnhinta vanhan katon purkamisen kanssa ja ilman. Myöskin jos uusi panelointi on mahdollista asentaa vanhan päälle, tämäkin tieto tulee ilmoittaa.


Miten Urakkamaailma toimii