Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin hionta ja lakkaus

Hinta 3825,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

85 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

39

 Remontin toteutus

04.03.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

- Vanhan lattian hionta
- Vanhan lattian lakkaus
- Jalkalistojen asennus ei kuulu urakkaan

Haluaisimme parketin hionnan ja lakkauksen juuri ostamaamme ja vielä tyhjänä olevaan asuntoon. Hoidamme itse listojen ja kynnysten irrottamisen ja uusien asentamisen sillä teemme lattian lakkauksen jälkeen myös itse hieman muuta maalausremonttia. Liitteenä on huoneiston (98 m2) pohjapiirustus. Mosaiikkiparkettia on kolmessa makuuhuoneessa, olohuoneessa ja keittiössä. Edellisen asukkaan kertoman mukaan, edellinen lattian hioja on arvioinut, että lattian voisi hioa vielä ainakin yhden kerran. Talo on rakennettu 1980 ja parketti on alkuperäinen.

Pohjapiirustuksessa näkyvän parvekkeen vieressä olevan makuuhuoneen kaappi on poistettu, joten huoneen parketti on suorakulmion muotoinen. Voimme harkita myös olohuoneen tilaa jakavan kaapin poistamista, mikäli tämä helpottaa parketin hiontaa merkittävästi. Nyt kaappi on maalattu kiinni seinään.

Liitteenä on myös kuva myynti-ilmoituksesta, josta saa jonkinlaisen kuvan parketista. Otamme tyhjästä asunnosta tarkempia kuvia kunhan valaistusolosuhteet ovat vähän paremmat.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua