Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin hionta ja käsittely/lakkaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

42 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1960

 Remontin toteutus

20.05.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Lattiaremontti
- Vanhan lattian hionta
- Vanhan lattian lakkaus
- Vanhan lattian paikkaus
- Jalkalistojen asennus

Parketti pinta-alaa on n.42m2. Lattialistat on irrotettu, lattiat pesty, yhdestä huoneesta puuttuu vielä valaistus, mutta isot ikkunat ja hyvä luonnonvalo. Lattia on mielestäni kohtuullisen hyvässä kunnossa vanhaksi lattiaksi. Paikattavaakin kyllä on, mutta ei se ihan kauheassa kunnossa ainakaan ole!

Yhdessä lattiassa oli myös puretun vaatekaapin jäljiltä parketiton aukko, johon juuri liimasin omasta mielestäni onnistuneesti uudet parketit tilalle. Sama korkeus muun parketin kanssa, ja kohtuullisen saumattomasti mielestäni asettui. Viimeinen kuva liitteissä.

Liitteiden kuvissa näkyvät rojut on jo kerätty pois, ja peilikaappi purettu. Työskentelyn esteitä ei siis ole, huonekalujakaan ei asunnossa vielä ole.

Viimeinen liite on lyhyt videoklippi jossa toivomamme lattian uusi väri/kiilto. Oma lattiamme on mosaiikkiparketti, toisin kuin videon lattia, mutta kai vastaava väri/kiilto meillekin onnistuu?

Jalkalistojen osalta haluaisimme nähdä minkälaisia vaihtoehtoja teillä on. Kohtuullisen iso rako on parketin ja seinän välissä, noin 1.5-2cm paikkeilla, vähän vaihtelee.

Haluaisin lattiatyön ja listatyön hinnat erikseen, niin voimme tarvittaessa ottaa listat jostain muualta, jos ei löydy mieleisiä.

Mahdollisimman pian saisi tulla aloittamaan. Kiitti!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua