Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin asennus kerrostalohuoneistoon (huoneisto 95 m2)

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

95 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

10.07.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian asennustyöt

Kuvaus

Lattiaremontti
- Ei tarvetta vanhan lattian purkutöille
- Uuden lattian materiaalina parketti
- Jalkalistojen asennus ei kuulu urakkaan

Vantaalla Simonmetsän 2. kerroksen neljän huoneen kerrostalohuoneiston remontin yhteydessä uiva parkettilattia tulisi asennettavaksi. Asennettava parketti: Tarkett Pure Tammi Select 3-sauvainen, jossa 2-lock lukkopontti. Lattia on ainakin osittain aiemmin tasoitettu, tiedossa ei ole tasoitustarvetta. Nykyinen lattia vinyyli (tasoitettu ennen asennusta) ja laminaatti. Kun pääset työhön, pääosin vanha lattia on purettu jo valmiiksi.

Kohteessa on kaksi isompaa makuuhuonetta, kaksi pienempää makuuhuonetta ja olohuone sekä keittiö ja eteinen. Mahdollisesti parketti asennetaan myös vaatehuoneeseen, jos materiaali riittää (pitäisi riittää, sitä tilattu reilu 10 % enemmän kuin laskennallinen tarve).

Lattialistojen asennus tapahtuu myöhemmin toisen tekijän toimesta tarvittavien sähköasennusten jälkeen. Asentajalla tulee olla itsellään tarvittavat työkalut. Alusmateriaali ja parketti löytyvät kohteesta.

Tarkka asennusajankohta tarkentuu kohteen vapauduttua ja muiden töiden (mm. maalaustyöt) etenemisen myötä, mutta toivottu työskentelyajankohta aikavälillä 10. -14.7.2021. Vastauspyynnössä pyydetään myös ilmoittamaan asennuspäivien lukumäärä. Mikäli tarjouspyynnön antamiseksi valokuvat / mitat ovat tarpeen, ne toimitetaan pyydettäessä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua