Paritaloyhtiön räystäiden alalaudoituksen maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Paritalo
Pinta-ala 150 m2
Rakennuksen ikä 30
Remontti toteutettiin 28.07.2021
Kategoria Ulkomaalaus
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Pohjois-Helsingissä sijaitsevan neljän asunnon paritaloyhtiö on n. 30 vuoden ikäinen ja kiinteistön etu- ja sisäpihan sekä päädyn räystäiden alalaudoitus sekä neljän etukuistin ja kolmen sisäpihan kuistin kattojen laudoituksen alkuperäinen maalaus on likaantunut ja tummentunut ja kaipaisi uudelleen maalausta. Myös katolla on autotallien välissä talon poikki meneviä räystäitä, jotka kuuluvat maalattavaan alueeseen.

Talon pituus on 50 metriä ja räystäiden leveys on 70 cm, joten räystäiden pinta-ala on yhteensä 70 m2. Neljän etukuistin kattojen pinta-alat ovat yhteensä 24 m2. Kolmen sisäpihan kuistin kattojen pinta-ala on yhteensä 21 m2. Lisäksi katolla olevan neljän kulmaräystään pinta-ala on yhteensä 28 m2. Lopuksi talon päätyseinän korkealla olevan kulmaräystään pinta-ala on 7 m2. Maalattavan alueen pinta-ala on siten yhteensä noin 150 m2.
Kaksi asunnoista on yksi-kerroksisia, jolloin räystäs on maan pinnasta noin 3,5 metrin korkeudella. Kaksi muuta asuntoa on kaksikerroksisia (pohjakerros osin maan alla), joiden osalta korkeus räystään yläosaan on 3,8 metriä. Etupiha on asvaltoitu, joten telineiden tai nosturin käyttö on helppoa. Sisäpihalla maalaustelineiden asettelua saattaa osin hankaloittaa seinustalla olevat istutukset. Sisäpihoille ei pääse nosturilaitteella.
Kohteelle riittää kertamaalaus nykyisen maalauksen irtolian pyyhkimisen jälkeen.
Tarjouksen tarkentamiseksi olisi varmaan hyödyllistä tutustua kohteeseen paikan päällä erikseen sovittavana aikana.
Remontti toivottaisiin toteutettavaksi tämän vuoden kesä-elokuussa.Miten Urakkamaailma toimii