Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Paritalon terassin laajennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

25

 Remontin toteutus

15.11.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Hei!

Pyytäisimme tarjousta terassin laajennuksen rakentamisesta (koko n. 340cm X 370cm, yksi sivu viisto eli muoto puolisuunnikas?), ja tähän valmius ulkoporeammeelle (ts. perustusten tulee olla sopiva tulevaan tarkoitukseen ja kantaa tuleva kuorma). Jahka amme on paikallaan, sen päälle on tarkoitus rakentaa jonkinlainen katos, eli tähänkin pitäisi jäädä valmius. Helpoiten tämä ehkä tapahtuu rakentamalla tarpeeksi monta anturaa, jotka pysyvät tukevasti paikallaan ja sopivat käyttötarkoitukseensa kuorman ja muun kannalta?

Haastetta tuo rinnetontti, johon ei pääse käsiksi oikein mitenkään, paitsi ylhäältäpäin. Talon vierustaa kiertää n. metrin levyinen käytävä, jossa on kuitenkin sellainen kulma, ettei kottikärryä suurempaa saa siitä käännettyä. Tämä tarkoittaa melko paljon manuaalista työtä, sillä kaikki pitää kantaa pihalle tuota käytävää pitkin. Tarpeeksi pitkällä nosturilla toki saa nostettua tavaraa pihalle.
Maa tulevan terassin kohdalla on kivistä ja täynnä isoja juuria (joita ei tarvitse varoa). Ja koska kummempaa moottorivoimaa tänne ei saa, työ pitänee tehdä käsipelillä.

Koko piha viettää hiukan alaspäin ja pois talosta, mikä toki on hyvä ja toiveena jatkossakin. Terassi vain pitäisi saada vaateriin tulevan käyttötarkoituksensa vuoksi, huomioiden tontin kallistelu suuntiinsa.
Meillä ei ole mahdollisuutta kuljettaa rakennustarvikkeita, joten ne pitäisi tilata paikalle tai toimittaa tekijän toimesta. Mikäli itse tilaamme materiaalit, tarvitsemme runsaasti konsultaatiota jotta paikalle saadaan oikeaa materiaalia.

Kuvasta selviää pihan nykytila ja toivottavasti myös suunnitellut muutokset. Kuvassa näkyvä koivu on kaadettu ja kanto jyrsitty n. 40 sentin syvyyteen.

Tilaaja voi osallistua projektiin kantoapuna, mikäli tämä huomioidaan hinnassa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua