Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Ovellisen väliseinän rakentaminen

Hinta 2047,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Kaarina

 Rakennuksen ikä

17

 Remontin toteutus

14.03.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Olohuoneesta halutaan lohkaista ylimääräinen huone pieneksi vierashuoneeksi. Kuvassa tilanjakajana on nykyään kaapisto, ja muut kuvat ovat näyttämään nykyisiä rakenteita.
- Seinä tulisi tarkkaan yhdestä kulmasta vastakkaiselle seinälle.
- Yläjuoksut menisivät katon "sisään", välipohjan alle, ja katossa oleville akustiikkalevyille tehtäisiin tarvittavat leikkaukset ja kannatinlistat niin että sopivat hyvin seinää vasten.
- Yhden valokatkaisijan paikkaa vaihdettaisiin rakennettavan seinän vierestä tälle seinälle, huoneen sisäpuolelle.
- Talossa on laattalattia. Olisi hyvä, jos seinän rakentamisen myötä pidetään mahdollisuus vaihtaa joskus ehkä parkettiin purkamatta seinää.
- Talon muut seinät ovat tiiltä tasoitetulla pintarappauksella, mutta tämä seinä voi olla puurakenteinen. Pintamateriaalilla ei muuta väliä kuin että ulkonäkö vastaa nykyistä ja tarvitsee kestää lasten kolhuja.
- Seinälle tulee televisio ja television takana olevaan osaan tehtäisiin aukko putki ylös- ja alaspäin johtoja varten, jotta ne saadaan nätisti seinän sisään. Alalistaan voisi tulla yhden listalevyn kokoinen aukko johdoille ja ylhäällä ne voivat mennä katon sisään.
- Äänieristys.
- Seinästä toivotaan mahdollisimman samannäköistä kuin muuallakin huoneistossa (katso kuvat)
- Koko 340cm x 248cm + korkeutta katon "sisään" noin 20-30cm riippuen miten kattokiinnitys tehdään.
- Osa materiaaleista, esim. ovi ja sivuraamit löytyvät omasta takaa (yläraamia ei ole löytynyt, joten ne voi tulla urakoitsijalta jos täsmälleen samanlaista ei löydy). Akustiikkalevyjä ja niiden kannatinlistoja löytyy lisää. Sähkörasialle/katkaisijalle löytyy tarpeet mutta johdotukset tarvitaan. Alareunaan löytyy samanlaiset listat kuin muuallakin. Ne laitetaan kiinni liimalla ja silikonisaumalla.
- Mikäli hintaa ei tule valtavasti lisää, myös uuden huoneen sisäseinät voisi maalata samalla maalilla kun uuden seinänkin.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua