Oras keittiöhanan vaihto ja uuden altaan asennus sekä laminaattitason vaihto

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Pinta-ala 3 m2
Rakennuksen ikä 13
Remontti toteutettiin 17.12.2019
Kategoria Keittiöremontti Pienet LVI asennustyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Pyydän tarjousta seuraavasta kokonaisuudesta, jossa vaihdetaan keittiöhana apk-liitännällä, tiskiallas sekä laminaattitaso uuteen. Voit hinnoitella tarjouksen joko kiinteällä hinnalla tai tuntihinnalla. Hana, allas ja taso löytyvät jo valmiina ja niiden mukana tulleet tarvikkeet. Asuntomme on vuonne 2006 rakennettu pieni rivitalohuoneisto, jonka keittiöön tehdään pieni facelift.

-Vanhan Oras-hanan irroitus, Samalla vaihdetaan rosterinen allas ja pieni laminaattitaso yhtenäiseen kokonaiseen laminaattitasoon, joka on valmiiksi mittaan sahattu ja allasupotus tehty.
-Uuden laminaattitason asennus (valmiiksi mittoihin sahattu, reunanauha asennettu, allasupotus tehty, mutta hanan läpivienti pitää porata)
-uuden altaan asennus paikoilleen (Stala Jazz-allas: https://www.stala.fi/Tuotteet/jazz-p-40pt-tasoon-upotettava-pieni-irtoallas-58/ )
-Uuden hanan asennus apk-liitännällä ja astianpesukoneen kytkentä takaisin. Uusi hana on Oras Vegan keittiöhana:https://www.oras.com/fi/tuotteet/oras-vega/product/1839FG/

Olen itse auttamassa kaverina vanhan tason irroituksessa ja uuden asennuksessa eli apumies perusremonttitaidolla löytyy kaveriksi. :) Ohessa muutama kuva, jotta saa kokonaisuudesta käsityksen.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa