Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitaloon uusi bitumikermikatto.

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

260 m2

 Sijainti

Kauniainen

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

20.08.2015

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Peltikattoremontti
Bitumikattoremontti
Kattoremontit

Kuvaus

Pyytäisimme tarjousta konesaumatun peltikattomme vaihtamisesta hiilenmustaan bitumikermikattoon, joka on oikea katemateriaali omakotitalomme loivalle 1:15 (4 astetta) pulpettikatolle. Katto on vuodelta 2008-2009 eikä siinä ei ole nykyisellään aluskatetta. Kattoa ei ole vielä maalattu. Talo on 1,5 kerroksinen rinteeseen rakennettu Siporex-talo, jonka peittoala on 240 m2.

Samalla tulisi tarkistaa katon 6-7 läpiviennin mahdollisesti puutteellinen eristys ja tarvittaessa eristää ja toteuttaa läpiviennit uudelleen.

Vaihtoehtoiset rakennustavat ( Kattoliiton asiantuntijan Pekka Järvisen käynti kohteessa ja lausunto 10/2014)


a. Purkaa nykyinen rakenne ja rakentaa katto kokonaan uudelleen. Nykyinen harvalaudoitus korvataan umpilaudoituksella tai vanhojen ruoteiden päälle asennetaan 15 mm vaneri. Eristykseksi asennetaan kaksinkertainen kumibitumikermieristys (K-MS + K-PS).
b. Nykyisen peltikatteen päälle voidaan asentaa uusi kate käyttäen kovaa mineraalivillaa ja kumibitumikermikatetta (Kattoliiton Toimivat Katot 2013 –ohjeet periaatepiirros L18 s.57). Tällöinkin läpivientien eristys tulee tarkistaa ja puutteet korjata.

Toivoisimme indikatiivista tarjousta viimeistään perjantaiaamupäivänä 1.8. sekä sen yhteydessä tietoa siitä, millä aikataululla katto olisi toimestanne mahdollista uusia. Toiveenamme on uusia katto syksyn 2015 aikana, mitä pikemmin sen parempi tietysti.

Kohdetta on mahdollisuus päästä katsomaan ennen indikatiivisen tarjouksen antamista tai sen jälkeen, jolloin annettua tarjousta on mahdollista tarkistaa.

Halutessanne voitte kysyä lisätietoja.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua