Omakotitalon ulkomaalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 151 m2
Rakennuksen ikä 12
Remontti toteutettiin 04.08.2020
Kategoria Ulkomaalaus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Talo on valmistunut 2008. Ulkoverhoilu on puuta. Alla rapattu kellari, jota tarjouspyyntö ei koske. Kyseessä 1,5 -kerroksinen Jukka-talo kellarin päällä. Puuosat pitäisi puhdistaa asianmukaisella tavalla ja maalata uudestaan. Talo valmistunut ja maalattu Tikkurilan Ultra Classicilla kahteen kertaan kesällä 2008. Maali hyvässä kunnossa. Ultra toiveena uuteen maalikerrokseen. Värikoodi T-M 7633. Kaiteet, ikkunan puitteet ja terassien katot Tikkurilan Vinha, maalarinvalkoinen. Vinhalla toiveena myös uusi pinta. Mahdollisesti 2-3 pintalautaa vaihdettava kaiteista maalauksen yhteydessä.

Maalauksen ajankohdan voi sopia kesän (heinä-elokuu) 2020 aikana. Voidaan myös tarvittaessa siirtää keväälle (touko-kesäkuu) 2021.

Tarjouksen toivotaan olevan ns. kokonaistarjous, eli kiinteä kokonaishinta sisältäen tarvittavat työvaiheet ja materiaalit, mukaanlukien työn jälkeinen siivous ja jätteiden poiskuljetus, telineet jne. Puiset seinät maalataan, samoin valkoiset nurkkalaudat, kaiteet (niiltä osin kuin en itse yllä eli lähinnä parvekkeen ulkopuoli) ja katon alukset. Kotitalousvähennyksen osuus laskettava mukaan tarjoukseen.

Valintakriteereinä ovat mm. aiemmat referenssit, työn laatu, asiakkuuden hoito ja tarjouksen hinta. Nyt seinässä oleva maali on kestänyt kauan ja uuden maalin toivotaan olevan yhtä hyvää ja yhtä laadukkaasti toteutettu kuin alkuperäinen pensselimaalaus.

Tarjouksen toivotaan perustuvan kiinteistöllä käyntiin. Vastauksia toivotaan heinäkuun 2020 loppuun mennessä.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa