Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon salaojien uusiminen, kattovesien johtaminen pois, sekä patosuojalevyjen asennus. Pihan entisöinti töiden jälkeen.

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

129 m2

 Sijainti

Lieto

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

10.04.2022

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu
Pihan huolto

Kuvaus

Rakennus on 1989 rakennettu omakotitalo, puulaudoitettu. Laatta on teräspaaluilla tuetto. Rakennuksen pitkät sivut ovat noin 20m pitkät ja päädyt 10m. Talon ympärysmitta on noin 60m. Talo on lähes suorakaiteen muotoinen, asuin osan ja autotalli osan porrastus toisiinsa nähden on noin 3m. Talon toinen pääty rajautuu jyrkästi laskevasti kunnan rajaan ja kunnan ojaan, sieltä ei pääse kävelemään tms. Tälle reunalle ei putkia tms tarvitse asentaa, mutta patosuojalevyn tarvetta tälle sivulle pitää katsoa urakoitsijan kanssa. Talon sisäänkäynnin edessä pieni terassi, takana isompi. Näiden purusta voi tarjota samaan tarjoukseen, tai puramme ne itse. Vanhojen salaojaputkien syvyydestä ei ole varmaa tietoa.

Tontti on yhteensä 1000m2, tontti on tasainen, ei havaittavia korkeuseroja. Tontilla muuta puu.

Haluamme teettää rakennukselle uudet sajaojat tarkastuskaivoineen, kattovesille omat putket päälle johon johdetaan myös ilmalämpöpumppujen vedet. Lisäksi taloon halutaan patosuojalevyt asennettavan. Tämän lisäksi töiden jälkeen piha tulee saattaa multineen siistiksi ja kylvää sinne nurmikko.

Aikataulutoiveena on pihan entisöinnin takia keväällä, noin maalis-huhtikuussa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua