Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon makuuhuoneen väliseinäremontti

Hinta 4370,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

132 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

2011

 Remontin toteutus

03.09.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Väliseinän rakentaminen
Sisäovien asennus

Kuvaus

20m2 makuuhuoneen jakaminen mineraalivilloitetulla, puurankarunkoisella kipsilevyväliseinällä kahdeksi huoneeksi vuonna 2011 valmistuneessa omakotitalossa. Seinäkokonaisuus muodostuu kolmesta palasta. Varsinaisen väliseinän korkeus 250 cm ja leveys 275 cm sekä paksuus arviolta 9 cm, jos 50mm eristevilla ja kipsilevyt.

Lisäksi tarvitaan kaksi pienempää seinää kooltaan noin 60x250x9 ja 15x250x9 cm haitariovien asennusta varten sekä toki näihin haitarioven yläpuolinen väliseinä. Vaihtoehdossa A isommassa lisäseinässä yksi pääty on epäsymmetrinen. Samoin pienemmässä, jonka kiinnitys nykyiseen seinärakenteeseen tulee noin 45 asteen kulmassa. Lisäseinien koko tarkentuu, kun haitariovet on valittu ja niiden vaatima tila tiedetään tarkemmin.

Vaihtoehdossa B seinärakenteet ovat suorat. Kustannuskysymys ja vaatii myös tarkentavaa mittausta ennen lopullisen urakkasopimuksen allekirjoitusta.

Urakkaan tulee seinän rakentamisen, nauhauksen ja maalauksen lisäksi sisältyä kaikki tarvittavat materiaalit (väliseinärunko ja väliseinäkipsilevyt, mineraalivillat 50mm, haitariovet, listat, maalit). Urakkaan ei kuulu sähkötöitä. Väliseinä tehdään nykyisen parkettilattian päälle. Toivottavaa on myös, että välikaton panelointia voitaisiin käyttää sellaisenaan, sillä sen saatavuus saattaa olla heikko. Nykyisen materiaalit on toimittanut Stark. Välikaton tulee olla ehjä urakan päätyttyä.

Listojen tulisi olla mahdollisimman liki huoneen nykyisiä listoja. Seinien maali Tikkurila F307 Soft Ice.

LISTAT, MAALIT, PANEELIT
Toimittaja: ET-Listat
Jalkalista: 1012HMM33 12x42x3300 merbaumel.
Kattolista: 3019HMV33 12x40x3300 valkolakkamel.
Ikkuna- ja ovilistat: Valkolakattu mänty 12x42
SEINÄT: Tikkurila F307 Soft Ice
KATTO: Melamiini MDF5/P NÅ78

Haitariovet https://www.bauhaus.fi/taiteovi-marley-rapido-puukuvio.html tai vastaava. Listojen tulisi vastata mahdollisimman hyvin asunnon nykyisiä listoja, kuvat ohessa liitteinä. Valkoiset haitariovet eivät käy. Nykyinen iso liukuovikaapisto halutaan säilyttää.

Tarjousta pyydetään kokonaishintatarjouksena, jossa eriteltynä materiaalien ja töiden osuus. Optimi ajankohta urakalle olisi viikko 29/2023 (17.7 - 21.7.2023). Tuolloin toisen huoneen tuleva käyttäjä on partioleirillä. Muutkin ajankohdat neuvoteltavissa toki.

Toimeksiantaja vastaa huonetilojen tyhjentämisestä riittävästi urakkaa varten sekä kalusteiden palauttamisesta valmiisiin huoneisiin. Luonnollisesti kiinteistön sähköt ovat käytettävissä. Kiinteistössä on iso 20m2 lukittava varasto, jossa voi säilyttää urakkaan liittyviä materiaaleja. Ilmaiset juomavedet ja kahvit. Urakoitsija vastaa rakennus- ja maalaustöiden lisäksi materiaalien hankinnasta sekä siivouksesta urakan jälkeen.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua