Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon maalaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

130 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

11.04.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Ulkomaalaus

Kuvaus

RAKAN KOHDE
2 kerroksinen lautaverhoiltu erilisitalo.
Heikantie 1 C
Julkisivun maalaus.
Kokonaisala 130m2. Huoneistoala 110m2
Rakennusvuosi 2005.
Talo on alkuperäisessä maalissaan.

Urakasta poisjätettävät kohteet: Pihan erillistä ulkovarastoa ei maalata urakassa.

Rakennuttaja edellyttää, että urakoitsija on tutustunut kohteeseen ennen tarjouksen antamista.

URAKAN HINTA
Tarjoushinnassa on erotettava arvonlisäveroton hinta ja arvonlisävero. Urakkasopimukseen merkitään kokonaishinta ja arvonlisävero erilleen.
Urakan tulee sisältää työt sekä tarvittavat tarvikkeet, välineet, suojaukset, jätteiden poisvienti ja loppusiivous.
Tarjouksessa on eriteltävä työn ja tarvikkeiden osuus hinnasta.
Tarjouksen liitteeksi tulee laittaa mahdollinen urakkaan kuulumaton erillisveloitushinnasto.
Tarjouksen tulee olla voimassa 30.7.2020 saakka. 

URAKKAMUOTO
Urakka on kokonaishintaurakka, johon sisältyvät kaikki töiden tekemisessä tarvittavat työt ja hankinnat. Urakkasopimukseen liitetään tarjouspyyntöasiakirjat, tarjous, urakkaneuvottelupöytäkirjat, urakkaohjelma ja työselitys.

SOPIMUSASIAKIRJAT
Urakasta laaditaan pienurakkasopimus. Urakkasopimukseen liitetään tarjouspyyntöasiakirjat, tarjous, urakkaneuvottelupöytäkirjat, urakkaohjelmaja työselitys.

SUUNNITELMIEN SITOVUUS
Mahdollisia piirustuksia, työtapaselostuksia tai määriä koskevat huomautukset on urakoitsijan tehtävä viimeistään urakkaneuvottelussa ja ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tämän jälkeen rakennuttaja määrää tulkinnan.

URAKKA-AIKA
Urakan tulee olla valmis viimeistään 1,5 kuukauden kuluttua urakkasopimuksen allekirjoituksesta tai sopimuksen mukaan. Urakoitsija antaa tarjous vaiheessa ehdotelman urakka-aikataulusta.

VIIVÄSTYMINEN
Työn valmistumisen viivästyessä urakkasopimuksen tavoitteista peritään viivästymiskorvausta 0,1% kokonaisurakkasummasta jokaiselta työpäivältä.

TYÖMAASUUNNITELMA, TYÖMAAJÄRJESTELYT
Urakoitsija siivoaa työmaan päivittäin niin että asuminen ei häiriinny.
Urakoitsijalla tulee olla työmaalla vastaava työnjohtaja tai ns. nokkamies, joilta vaaditaan hyvä kokemus ulkomaalaustöistä sekä riittävä määrä ammattitaitoisia työntekijöitä.
Urakoitsijan tulee ilmoittaa rakennuttajalle työmaan työsuojeluorganisaatio ja työturvallisuudesta vastaava vastuuhenkilö.

LAATU
Työsuoritusten ja tarvikkeiden laatuun sekä työvaiheiden oikeaan ajoitukseen on kiinnitettävä erityinen huomio ja lopputuloksen on täytettävä kaikilta osin urakkasopimuksen vaatimukset. Urakoitsijan on tehtävä ns. itselle luovutus ja korjattava virheet / puutteet ennen työn vastaanottoa.

VAKUUTUKSET
Urakoitsijalla tule olla voimassaolevat vakuutukset. Vakuutuksen tulee kattaa kaikki mahdolliset urakoitsijan toiminnasta tilaajalle tai kolmannelle osapuolelle mahdollisesti aiheutuvat vahingot.

URAKKASUMMAN MAKSAMINEN
Urakkasopimukseen liitetään sopijapuolten urakkaneuvottelussa hyväksymä työn edistymistä noudattava maksuerätaulukko. Viimeinen maksuerä maksetaan urakoitsijalle, kun työ on hyväksytysti vastaanotettu ja mahdolliset puutteet korjattu. Laskujen maksuaika on 14 vuorokautta maksukelpoisen laskun esittämisestä lukien.

TYÖN TEKEMISTÄ KOSKEVAT RAJOITUKSET
Tarvittavat työtavat ja -laitteet eivät saa vahingoittaa kiinteistöä tai käyttäjän omaisuutta. Tärinää tai voimakkaita virtapiikkejä aiheuttavista kojeiden käytöstä on sovittava tilaajan kanssa.

TYÖAIKA
Työmaalla työaika on ma-pe klo 7-18.00. Poikkeamisesta sovittava urakkaneuvottelussa.
Töiden järjestelyssä ja työvaiheiden ajoituksessa on otettava huomioon työturvallisuuden vaatimukset ja se, että kiinteistössä asutaan työn ajan.

TYÖTURVALLISUUS
Urakoitsijan tulee ottaa huomioon Valtioneuvoston päätös rakennustyön turvallisuudesta koskien myös kunnossapito- ja korjausrakentamista (annettu 23.6.–94), sekä toimia turvallisuusasiakirjan 24.8.2010 mukaisesti.

TODISTUKSET
Urakoitsijan tulee liittää tarjouspyyntöön verojäämätodistus ja todistus työeläkemaksuvelvoitteiden täyttämisestä. Selvitykset eivät saa olla kahta kuukautta vanhempia.

ALIHANKINTA
Urakassa ei käytetä alihankkijoita, eikä urakkaa voi myydä eteenpäin.

TAKUU
Urakan takuuaika on 24 kuukautta vastaanottotarkastuksesta lukien.

VAKUUTUKSET
Henkilökuntansa, tarvikkeiden, työkoneiden ja laitteidensa vakuuttamisesta huolehtii urakoitsija. Urakoitsijalla tulee olla voimassa oleva vastuuvakuutus, joka kattaa mahdollisesti kolmannelle henkilölle tai tilaajalle aiheutuvat vahingot tai haitat koko rakennustyön osalta.

LISÄ- JA MUUTOSTÖIDEN TILAAMINEN
Lisä ja muutostöiden tilaamisesta päättää rakennuttaja.

Käytettävä maali
Pika-Teho
TVT 2659 Hiidenkivi


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua