Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon laudoitusten huoltomaalaus

Hinta 2638,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.08.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Talon huoltomaalaus

Kuvaus

Omakotitalon räystään alla sekä betonielementtien päällä olevien lautaosuuksien maalaus. Lisäksi maalataan räystäslaudat. Talon ympäri on n. 95 metriä. Räystään alla olevan maalattavan osuuden leveys (valkoinen) on 71 cm ja betonielementin yllä oleva osuus (vaaleansininen) on korkeudeltaan n. 32 cm. Näiden lisäksi on päätyelementeissä / harjakohdissa olevat maalausalat parin päädyn osalta sekä räystäslaudat.

Suurin osa maalauksesta (etenkin räystään alla + vaaleansininen osuus) on hyvässä kunnossa, mutta joistain räystäslaudoista on osin maalia irronnut. Odotetaan urakan tekijältä myös ehdotusta esim. räystäslaudan homepesun jne. tarpeellisuudesta. Liitteissä on selkeät kuvat kohteesta mukaan lukien pari kohtaa, jossa näkyy maalin irtoamista.

Kokonaisurakan pitää olla hinnassa mukana, eli "avaimet käteen" -hinta ilman tarvetta siivota/suojata itse tai hankkia materiaaleja / välineitä. Betonielementin päällä olevan laudoituksen maali voisi olla tällä kertaa olla "siniharmaampi" nykyisen vaaleansinisen sijaan. Katsotaan maali yhdessä valitun tekijän kanssa.

Jos en ehdi vastaamaan puheluun arkiaikana, laitathan tekstiviestin niin soitan takaisin, kun vapaudun.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua